Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    wielkopolska

Wymiana samochodów - WORD Poznań

Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduję się przepis który mówi o tym że OSK musi szkolić na takim samochodzie jaki jest na egzaminie w WORD? I jeszcze jedno. Czy ktoś wie może coś na temat wymiany samochodów w WORD w Poznaniu? Kiedy ma nastąpić wymiana i na jaką markę. Dochodzą mnie różne słuchy ale tak naprawdę nie wiem ile w tym prawdy a ile ....

Od dawna na forum

Re: Wymiana samochodów - WORD Poznań

Cytat Napisał Rakoś
    Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduję się przepis który mówi o tym że OSK musi szkolić na takim samochodzie jaki jest na egzaminie w WORD?
    Takiego zapisu oczywiście, że nie ma. Możesz szkolić dowolnym pojazdem spełniającym określone wymagania.

Tyle w teorii ale w praktyce jak będziesz miał inne pojazdy szkoleniowe niż w WORD to raczej nie będziesz miał kogo szkolić

Użytkownik

Re: Wymiana samochodów - WORD Poznań

Czy ktoś wie może coś na temat wymiany samochodów w WORD w Poznaniu? Kiedy ma nastąpić wymiana i na jaką markę. Dochodzą mnie różne słuchy ale tak naprawdę nie wiem ile w tym prawdy a ile ....[/quote]

W całej Wielkopolsce clio będą jeszcze 4 lata. Za cztery lata pewno kolejny przetarg i kto wie. A może w końcu doczekamy się czasów, gdzie kursant będzie zdawał na samochodzie ośrodka szkolenia. Przecież obok Ukrainy jesteśmy jedynym państwem w UE gdzie egzaminy zdaje się na samochodach WORD.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Myślę, że nasze głosy na temat szkolenia na samochodach ośrodka pozostaną jeszcze długo bez echa. Najczęstszym argumenetm przeciwko takiemu rowiązaniu jest "brak kamer"- chociaż dla nas lepiej byłoby zrobić ten samochodowy monitoring niż stale zastanawiać się co będzie następne. Chyba z całej Polski to tylko Wielkopolska załatwiła sobie przetragiem clio na 6 lat- czyli co 2 lata wymiana sam.egzaminacyjnych. Już teraz po 2 latach jest nowy model. Ale moim zdaniem każdy kto przystępuje do przetargu doskonale wie, że zyskiem dla niego są OSK a WORD spełniają tylko funkcję przymusowej reklamy w która warto zaiwestować. Nie pozostaje nam nic innego jak marzyć o odrobinie zdrowego rozsądku.
    Nie mam nic do ukrycia-bo lubię i szanuję to co robię.

Użytkownik
    Mieszka w
    Zachodniopomorskie

Speedo3o nie tylko wielkopolska-w Szczecinie tez clio na 6 lat i tez niedawno była zmiana na nowe clio-z tego co pamiętam Renault wygrało przetarg oferując clio w cenie 31000 zł i bezpłatną wymiana co 2 lata.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

No to witaj w klubie. Pozdrawiam
    Nie mam nic do ukrycia-bo lubię i szanuję to co robię.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia