Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Od dawna na forum

instruktor a zdawalność

Ja to bym chciałam dożyć takiego dnia, kiedy w każdym Wordzie będę mogła zobaczyć (mieć do wglądu jako zainteresowana osoba) wykaz instruktorów i zdawalność procentową w ich szkołach z ostatnich - no 3 lat.
    Czyli nazwiska i za którym razem zdane...

Może wtedy byłoby lepiej? A tak to każdy Ci napisze WYSOKA ZDAWALNOŚĆ - a gdzie to sprawdzić , przepraszam?

Tez sobie tak mogę napisać!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Na początek polecam artykuł poświęcony zdawalności u egzaminatorów: http://www.naukajazdy.pl/nauka_jazdy/spis_wordow.html

Ponadto WORD-y mają obowiązek sprawdzania zdawalności OSK, jednak nie muszą tych informacji publikować (na niektórych stronach są opublikowane).

Dodatkowo nie uważam żeby to był dobry pomysł w przypadku instruktorów: co zrobić, jeśli osoba była szkolona przez 2 instruktorów i oblała? - ma to iść na konta ich obydwu?

Zawsze możesz się zwrócić z prośbą do WORD-u o udostępnienie danych o zdawalności wśród OSK.

Nowy użytkownik

Moim zdaniem trzeba tez zasiegac opini innych, zwłaszcza tych co juz zdali. Jestem z Krakowa i moge polecić szkołe Auto Salwator na Salwatorze..Uczyłam się tam i zdałam! Zwłaszcza polecam instruktora Krystiana Wawro. Ten człowiek naprawde potrafi wyszkolić ludzi na dobrych przyszłych kierowców. I z tego co wiem zdawalność kiedy szkolił od poczatku do konca jest bardzoooo wysoka..(w procentach sie nie orientuje) Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał Anais
    Moim zdaniem trzeba tez zasiegac opini innych, zwłaszcza tych co juz zdali. Jestem z Krakowa i moge polecić szkołe Auto Salwator na Salwatorze..Uczyłam się tam i zdałam! Zwłaszcza polecam instruktora Krystiana Wawro. Ten człowiek naprawde potrafi wyszkolić ludzi na dobrych przyszłych kierowców. I z tego co wiem zdawalność kiedy szkolił od poczatku do konca jest bardzoooo wysoka..(w procentach sie nie orientuje) Pozdrawiam
    A skąd wiadomo że nie jesteś z tego ośrodka?

Taki sposób "reklamy" też jest dosyć popularny, służy także do tzw. "czarnego PR".

Pozdrawiam

Od dawna na forum

przed podjęciem decyzji gdzie iść na kurs prawda jazdy zawsze możesz popytać się znajomych którzy jeździli w danej szkole powiedzą ci co i jak ,dużo zależy od instruktora bo jeśli jest dobry to potrafi wytłumaczyć i nauczyć ale tak naprawdę czy zdasz egzamin czy nie to zależy od ciebie i od tego jakiego będziesz miał egzaminatora każdemu może się nie udać na egzaminie za 1 razem (stres pech ) ale to nie znaczy że instruktor go nie nauczył poprostu nie udało sie mu

Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Przy zdawalności nie możemy postawić znaku równości z instruktorem. Na zdanie egzaminu wpływ ma wiele czynników. Instruktor, prowadzenie zajęć, ilość godzin praktycznych, własne umiejętności, (nie każdy szybko się uczy), opanowanie własnego stresu na egzaminie, (byłem świadkiem kiedy kursant zapomniał jak się nazywa), dobry humor egzaminatora i brak pecha w czasie jazdy na mieście.(czasem się zdarza, że wracając do osrodka zza stojącego pojazdu wyjdzie a właściwie wtargnie na jezdnie pieszy i.. po egzaminie).
    Czy ktoś jeszcze ma coś do dodania w sprawie zdawalności? Czy coś pominąłem?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia