Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Prawo jazdy B1 we Wrocławiu?

Cześć,

Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrą szkołę jazdy we Wrocławiu? Chce je zrobić na kategorię B1.

Nowy użytkownik

Ja przy wyborze szkoły jazdy we Wrocławiu kierowałem się tym rankingiem. Wybór okazał się trafny.

Nowy użytkownik

Zielona-95 , z pelna premedytacja polecam Kursanta. Mają fajne program dla B1, nowe autka i chyba najwieksze doswiadczenie we Wro. Nie zawiedziesz się. for sure.

Nowy użytkownik

Kkasprzak, ranking jest good! Dlatego właśnie uwazam, ze wewnetrzne egzaminy w szkolach jazdy sa niezbedne. Nie tylko egzaminy teoretyczne, ale wlasnie praktyczne. Po co tracić pieniadze na egzaminy w WORDzie, jak można się przetestowac wczesniej za darmoszke

Nowy użytkownik

Część szkół nauki jazdy już robi wewnętrzne egzaminy. Myślę, że tylko tak można zdobyć wyższe miejsce w rankingu zdawalności. Ja robiłem prawko w kursancie i miałem wewnętrzny z zupełnie innym instruktorem niż jeździłem.

Nowy użytkownik

CZasem dla kasy

Egzaminy wewnętrzne wszędzie powinny być przeprowadzane z głową a nie z otwartym portfelem.

Nowy użytkownik

CZasem dla kasy

Egzaminy wewnętrzne wszędzie powinny być przeprowadzane z głową a nie z otwartym portfelem.

Nowy użytkownik

Co to oznacza z głową? Sugerujesz, że ktoś płaci za wewnętrzny? Przecież to bez sensu!

Nowy użytkownik

No, wlasnie ktos mi powiedzial, ze za wewnetrzne egazminy tez sie niekiedy placi. Przeciez to jakas masakra. Ja mam tylko jeden odnosnik - Kursanta - no i tam bylo to wszystko wliczone w cene kursu. I tak powinno byc. Wspolczuje tym, ktorzy musza za to placic...

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia