Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33
    Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Nie miałeś reflektora, czy tylko żarówka Ci się przepaliła?

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał ksu Zobacz post
    Nie miałeś reflektora, czy tylko żarówka Ci się przepaliła?
    nie no - oczywiście tylko przepalona żarówka, źle to ująłem:P

Nowy użytkownik

ha ha ! No to w takim razie życzymy dalszych sukcesów i żebyś w balonik nie musiał dmuchać

Nowy użytkownik

Co to znaczy, że rozeszło się po kościach? Upomnienie? czy jakies nieformalne przekazanie pieniędzy? Ja ostatnio mialam kurs do Nowej Soli (za Zieloną Górą). Taka piekna trasa z Wrocławia,ze noga sama ciągnęła do podłogi. No, tylko, ze radar jeden obok drugiego. Masakra. Jak te zdjęcia zaczną spływać, to będę chyba musiała album na nie kupic

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał odjazd-84 Zobacz post
    Co to znaczy, że rozeszło się po kościach? Upomnienie? czy jakies nieformalne przekazanie pieniędzy? Ja ostatnio mialam kurs do Nowej Soli (za Zieloną Górą). Taka piekna trasa z Wrocławia,ze noga sama ciągnęła do podłogi. No, tylko, ze radar jeden obok drugiego. Masakra. Jak te zdjęcia zaczną spływać, to będę chyba musiała album na nie kupic
    Upomnienie, ze szczególnym wskazaniem: "Proszę sobie nigdy nie żartować z poważnych kwestii"...:P

No na nową sól jechać to masakra. Jak pierwszy raz wiozłem tam towar, to zarobiłem dwa mandaty - od tamtej pory jeżdżę zgodnie z przepisami wszędzie:P

Nowy użytkownik

Cytat Napisał tigercity Zobacz post
    Mnie dziś zatrzymali za brak prawego reflektora. Żeby rozładować napięcie zażartowałem, że i tak na prawe oko nie widzę, to prawy reflektor nie potrzebny. Nie radzę powtarzać tego błędu...:O Bezcenne oburzenie Pani Policjanki:P Na szczęście rozeszło się po kościach...:P
    Hahaahaaa mocny jstes ! hahahaa dobre!

Nowy użytkownik

hahahahah widac poczucia humoru nie mieli. Dobrze, ze Cie na zadne badania nie skierowali

Nowy użytkownik

Mnie zatrzymują cały czas, nie to że szybko śmigam, bo nie, ale chyba dlatego, że mam golfa :P Polica w mojej miejscowości zawsze łapie golfy, aha mieszkam przy granicy z Niemcami i jestem łysy. Obczajcie sobie fajnie fury http://www.szpilkuj.pl/kategoria/6/motoryzacja/

Banned

Nie każdy stróż prawa jest bystry na tyle żeby zrozumieć że to żart. Następnym razem udawaj zdziwioną odnośnie reflektora

Nowy użytkownik

najlepszy sposób na uniknięcie mandatu, to na blondynkę Kiedyś, wracając z miasta spaliła mi się żarówka, prędkość także za duża ... no i Panowie policjanci za rogiem ... na pytanie "czy wie Pani, że nie ma Pani światła", otworzyłam lusterko w samochodzie i mówie " no jak to, przecież się świeci" - wymiękł

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia