Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36
    Od dawna na forum

coraz więcej zawiłości

Od dawna na forum

Cytat Napisał oszukanykursant Zobacz post
    Jedyny dokument jaki otrzymałam od firmy, to dowód wpłaty, o który i tak musiałam się prosić kilka razy. A i jeszcze dokumenty, które trzeba było zanieść do ośrodka egzaminowania ale Pan Bogumił ciągle zapominał mi je przynieść, bo ciągle zapominał je wypisać. W końcu sama musiałam jechać po nie kiedy skończył się mój kurs.
    Jezeli dostales kwit wplaty to jest on " poswiadczeniem " podpisania umowy miedzy stronami - nawet jak nie wydano Ci umowy. Przyjacie zaplaty jest jednoznaczne z podpisaniem umowy.

Jak to czytam jak on zapominal, to faktyczene smiech na sali.

POzatym jak dotad nie spotkalem sie z faktem, zeby kursantka tak bronila swego szkolacego, widac dooooobry musial byc, no powiedzmy, ze nie koniecznie w nauczajiu jazdy

.
    Ostatnio edytowane przez ks-rider ; 27-11-2011 o 22:03

Nowy użytkownik

Dodam aktualną opinię, pare latek już minęło ale skoro ja się dogrzebałam do tego tematu szukając opinii to inni też trafią. Miałam dzisiaj pierwszą jazdę na mieście z Panem Bogumiłem i moje wrażenia są zbliżone do postów @Kursantka13 .
    Wszystko zostało mi ładnie wytłumaczone (po kilka razy jeśli potrzebowałam) a szkolący był miły i cierpliwy. Ciągle komentował jak mi idzie, gdzie mam braki a co robię dobrze.
    Jak na razie polecam. Wrzucę jeszcze posta gdy będę mieć wyjeżdżone te 25-30 godzin i/lub po egzaminie.

Nowy użytkownik

Straszne! Nie zostawiłabym tego!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    warszawa

Tez miałem taką sytuację. Nie polecam tej szkoły, pozdrawiam

Nowy użytkownik

Cytat Napisał ks-rider Zobacz post
    Tak na marginesie, nie mozna ´bylo wczesniej jasno postawic sprawy z ta jego punktualnoscia, jedzeniem obiadow ?

Jezeli nie przeprowadzil z Toba okreslonej liczby zajec teoretycznych czy praktycznach to masz prawo zglosic to w urzedzie.

Dziwie sie, ze tankowal samochod, u mniue robia to kursanci zdarza sie, ze nawet 3 razy podczas swoich godzin.

Nie wiem jak inni ale ja umawiam sie z moimi kursantami pod OSK ( wyjatkiem sa miejsca inne ) Nie mam zwyczaju byc taryfa ktora wozi kursantow do pracy czy domu, choc w wyjatkowych sytuacjach sie zdarza.

Nie neguje Twojej wypowiedzi, pytanie tylko co robilas przez te 30 godzin i czy nie mozna bylo tego wyjasnic wczesniej ?

.

Egzamin ma ZAWSZE pierszenstwo.
    Dobrze powiedziane, myślę dokładnie tak samo .

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia