Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
    Od dawna na forum

Cytat Napisał DEDZAJ Zobacz post
    Według mnie w gronie tych [niepotrzebnych] zmian powinna być także zmiana taka że kursu powinno uczyć nas minimum "dwóch" instruktorów . Dowiedzieli byśmy się w tedy dużo ciekawych i nowych informacji ;] co dwie głowy to nie jedna .
    taaaaaaa, peeeeeeeewnie, zajefajnie lubie przejmowac kursantow po kolegach - sciecia gwarantowane !

Potem trzeba sie z takimi uzerac ( mimo, ze za to placa ). Wole wyszkolic od samego poczatku, mniej stresu mam !

.

Użytkownik

Cytat Napisał ks-rider Zobacz post
    taaaaaaa, peeeeeeeewnie, zajefajnie lubie przejmowac kursantow po kolegach - sciecia gwarantowane !

Potem trzeba sie z takimi uzerac ( mimo, ze za to placa ). Wole wyszkolic od samego poczatku, mniej stresu mam !

.
    ohoho a moze ten strach to w obawie przed tym ze kursant od drugiego instruktora dowie sie rzeczy o których wiedzieć nie powinien ?

Od dawna na forum

a może 3 instruktorów?? co 3 głowy to nie 2 albo niech będzie tak, że 30 każda godzina z innym a po całym kursie kursant powinien sobie wybrać jednego który będzie z nim jeździł przez 3 miesiące jak juz odbierze prawko, wtedy nie bedzie tak jak niedawno, że dziewczyna odebrała prawko w piatek a w niedziele rozwaliła samochód

Od dawna na forum

Cytat Napisał kul Zobacz post
    ohoho a moze ten strach to w obawie przed tym ze kursant od drugiego instruktora dowie sie rzeczy o których wiedzieć nie powinien ?
    To znaczy ?

W szkole mam opinie ostrego i wymagajacego, ci ktorzy chca miec fun i easy od razu ida do kogos innego, pech, ze potem laduja u mnie i dziwia sie ze wlasnie jest idwrotnie niz piszesz

.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Polska

Cytat Napisał ks-rider Zobacz post
    To znaczy ?

W szkole mam opinie ostrego i wymagajacego, ci ktorzy chca miec fun i easy od razu ida do kogos innego, pech, ze potem laduja u mnie i dziwia sie ze wlasnie jest idwrotnie niz piszesz

.
    no bo akurat ty ty taki jesteś nie każdy taki jest . Co niektórzy uczą tak że jak by się wjechało w słupa to by było dobrze .

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia