Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Witam!
    Nie chce zakladac nowego tematu zeby nie zasmiecac forum, a mam pytanie odnosnie znakow drogowych.
    Po co pod znakiem np. Zakaz zatrzymywania sie B-36 umieszcza sie tabliczke T-25a???
    Przeciez wiadome jest ze zakaz obowiazuje za znakiem. To po co ta tabliczka?

Nowy użytkownik

Wink :D

Dzięki serdeczne za odpowiedź, czyli będę się starała najzwyczajniej nie wjeżdżać na ten pas. A co do znaku t-25a też byłam kiedyś tego ciekawa, ale wydaje mi się, że sugeruje on ,że będzie może odwołanie tego znaku jeszcze przed skrzyżowaniem, ale mogę się mylić, najlepiej poczekać na odp. ekspertów Pozdrawiam wszystkich z lekka dociekliwych Allleeee dzień na jazdę! Teraz przydałaby mi się kategoria A !!!

Nowy użytkownik

Cytat Napisał Amator Zobacz post
    Witam!
    Nie chce zakladac nowego tematu zeby nie zasmiecac forum, a mam pytanie odnosnie znakow drogowych.
    Po co pod znakiem np. Zakaz zatrzymywania sie B-36 umieszcza sie tabliczke T-25a???
    Przeciez wiadome jest ze zakaz obowiazuje za znakiem. To po co ta tabliczka?
    Nie zawsze przed znakiem w tym przypadku "B-36 +T25a" zakaz zatrzymywania się za znakiem (strzałka skierowana do przodu o tym mówi) jest jeszcze zakaz przed znakiem oraz przed i za znakiem jedonocześnie

Pozdrawiam

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia