Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Prawo jazdy B na starych przepisach

Witam mam pytanie chce robić prawo jazdy na starych przepisach w grudniu mam 18 ale teraz czeka mnie operacja na kolano i tu nasuwa się moje pytanie jak zapisze się na lekcje czy będę mógł godziny praktyczne wyjeździć później tak o 1 miech lub 2 niż lekcje teorii.

Od dawna na forum

Możesz jazdy obbyć w późniejszym terminie. Tylko musisz wiedziec o tym, że data zapisania na kurs nie ma znaczenia czy będziesz zdawać na starych czy nowych zasadach. Liczy się data egzaminu.

Nowy użytkownik

a w szkole jazdy tłumaczyli ze skoro zacząłem kurs na starych przepisach to egzamin tez będę miał na starych przepisach nawet jeśli będę zdawał egzamin po wprowadzeniu nowych przepisów będą mnie obowiązywały stare

Od dawna na forum

No pewnie wejdzie grupa osób na testy i jedni bedą mieli 3 tys pytań a drudzy około 560 ( nie pamietam dokładnie)
    Wszyscy bedą mieli jednakowo. Polecam rozporzadzenie.

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

giero napisał:
    a w szkole jazdy tłumaczyli ze skoro zacząłem kurs na starych przepisach to egzamin tez będę miał na starych przepisach nawet jeśli będę zdawał egzamin po wprowadzeniu nowych przepisów będą mnie obowiązywały stare
    Tak na pewno. Word będzie miał dwa systemy informatyczne do egzaminowania. Stary i nowy.
    Jest tak jak napisała Eliza.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia