Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy użytkownik

czy warto zakupic video szkolenie

Witam !
    Zaczalem nauke jazdy wyjezdzilem po miescie jednego dnia 5 godzin ale trafilem na niezbyt obeznanego instruktora ktory podczas jazdy usypia... Boje sie ze nie przygotuje mnie do egzaminu tak jak ja bym chcial wiec zaczaelm szukac innych sposobow w internecie. znaalazlem cos takiego http://nauka.poznajtesty.pl/kompendium-wiedzy nauka on-line za 97 zl ktora niby ma mnie przygotowac w 100% i tu moje pytanie czy oplaca sie wykupywac cos takiego czy moze to nic nie da?

Od dawna na forum

taki duży chłopczyk i wierzy w bajki??
    a teraz już na poważniej, kopnij instruktora w zad a jesli to ośrodek gdzie jest ich kilku to idz do kierownika i poproś o zmianę instruktora.
    ponieważ nic nie zastąpi realnej jazdy, można się wstepnie przygotować ale nie przez internet ale na symulatorze z prawdziwego zdarzenia a taki kosztuje kilka średnich krajowych. to co prezentujesz to zwykłe naciaganie naiwych ludzi. zapłaciłeś za kurs i teraz szukasz możliwości nauki ??

Nowy użytkownik

myślałem o zmianie instruktora ale jak się okazało na to miasto narazie jeździ tylko jeden. myślałem też właśnie o zmianie szkoły ale nie wiem jak to przede wszystkim zrobić i co z pieniedzmi... zgadzam się ze realnej jazdy nic nie zastąpi ale jeśli dalej obecny instruktor będzie mnie tak 'uczył' to taką może zastąpi ;/

Od dawna na forum

tak czy inaczej nic dobrego nie wyjdzie z twojego kursu, jdyna szansa to szczera rozmowa z kierownikiem ośrodka, zmiana miasta albo zmiana szkoły na inną, pieniędzy nie możesz stracić z wyjatkiem tego co już masz, czyli teorii i tych kilku godzin, a jak postraszysz kierownika że twój kur odbywa się niezgodnie z prawem to nawet nie bedzie dyskutował

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

htchtc napisał:
    ... myślałem też właśnie o zmianie szkoły ale nie wiem jak to przede wszystkim zrobić i co z pieniedzmi...
    Pieniążki za nie wyjeżdżone godziny zostaną Ci zwrócone, chyba że w umowie jest zapis, z którego wynika, że kwota ulega przepadkowi, ale nie sądzę by tak było.
    Kierownik OSK podkreśli i podpisze kartę przeprowadzonych zajęć po ostatniej wpisanej pozycji. Kartę zachowasz Ty, a OSK kopię tej karty. Z oryginałem karty zgłaszasz się do wybranego przez siebie OSK i tam dalej kontynuujesz szkolenie. I to wszystko.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia