Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13212223
Pokaż wyniki od 221 do 226 z 226

Temat: Białystok

Nowy użytkownik

Witam wszystkich mam pytania co do egzaminu w Białymstoku ostatno zdalo tylko 3 osboby czy moze ktos wie jakie byly pytania na testach i czy byly pytania zwiazane z ustawa 220 czyli Rozporządzenie Ministra infrastruktury z dnia 3 lipca 2003 r. w sprawie szczegółowych warunków technicznych dla znaków i sygnałów drogowych oraz urządzeń bezpieczeństwa ruchu drogowego i warunków ich umieszczania na drogach.
    Pozdrawiam wszystkich

Nowy użytkownik

Witam wszytkich
    Chciałem zapytac czy na egzaminie praktycznym w bialym pytaja takich rzeczy np jak charekterystyka absolwenta kursu kandydatów na kierowcow ???

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Siedlce

Witam! Jestem tu pierwszy raz. Czy ktoś zagląda jeszcze do tego wątku? Właśnie mam zamiar zapisać się na egzamin w Białymstoku. Czy ktoś zdawał ostatnio? Widzę, że nikt nic nie pisze tu od dłuższego czasu...

Nowy użytkownik

Za parę dni zaczyna się kurs na instruktora w Białymstoku. Może Ktoś życzliwy udzieliłby mi kilku odpowiedzi?
    Przede wszystkim - czy warto (to znaczy czy jest w tej chwili szansa znalezienia pracy jako instruktor?) No i po drugie - ile trwa kurs (tzn z egzaminami i wszystkimi formalnościami), ile osób zazwyczaj uczestniczy i takie tam... Krótko mówiąc: iść czy nie iść na ten kurs? Doradzacie czy odradzacie?

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Nowi instruktorzy znalezliscie juz prace w Białym?
    Ile macie na godzine?

Nowy użytkownik

Panowie. Zastanówcie się... w Białymstoku działa chyba z 50 szkół nauki jazdy... rynek jest już tak nasycony, , że moim zdaniem nie ma sensu sobie tym kursem głowy zawracać...a dodać do tego fakt , że co niektóre ośrodki tak zaniżyły stawki .. to sami pomyślcie, czy warto... ja jestem instruktorem w pewnym OSK i od miesiąca nie mam z kim jeździć... żenada.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia