Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: paranoja...

Nowy użytkownik

paranoja...

dziś piątek13 więc jak pech to pech.
    Nie wiem czy komukolwiek zdarzyła sie taka sytuacja ze właściciel poprzedniej szkoły w której pracowaliśmy dzwoni i grozi ze nas zniszczy... tak wiem pewno na nie jednej buzi pojawił sie uśmiech.. sprawa jest o tyle dziwna ze chciała bym sie dowiedzieć czy ktoś ma prawo złożyć na nas skargę i nasłać kontrole bo twierdzi ze zabieramy mu kursantów... wiele kursantów wraz z moim instruktorem przeszło do naszej szkoły bo cieszy sie on bardzo dobra renomą. dziś miała miejsce sytuacja ze kursantka która mieszka tuż obok tamtego biura poprosiłaby instruktor podjechał pod jej dom zobaczyła to właścicielka tamtej firmy i powiedziała ze to jest karalne hm.... co mogła mieć na myśli >? czy moze nas ukarać tym ze zabieramy kursantkę spod jej biura które sama wynajmuje a parking pod budynkiem należy do miasta i jest jedynym bezpiecznym miejscem gdzie można sie zatrzymać w okolicy 500m... bawi mnie to ale chciałabym wiedzieć na czym stoję...

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Dziś trzynastego, ale wtorek. Przynajmniej u mnie wtorek . Nie wiem jak u innych

Nowy użytkownik

eh u mnie też ;p ale u byłej szefowej chyba to nie ma znaczenia... podobno nawet już naszym kursantom grozi i nagaduje na nas.... eh... skąd tacy ludzie sie biorą...

Nowy użytkownik

Jedyne do czego może się przyczepić komisja sprawdzająca, to to, czy w waszej szkole przestrzegane są zasady prowadzenia OSK. Miejsce dokumentacja, oraz skontrolować pojazdy pod względem wyposażenia i stanu. I tyle. To, że kursanci od nich odchodzą, świadczy tylko na jej niekorzyść.
    Najlepiej zapytać jakiegoś prawnika, ale pewnie będzie, jeśli nie tego samego zdania to podobnego. Zasady wolnego rynku

Nowy użytkownik

tylko niektórzy tego nie potrafią zrozumieć... jesli nie dba sie o instruktorów i robi sie ich w konia a tez nie rzadko nakazuje pracować ponad dozwolone godziny strasząc ich zwolnieniami to co sie dziwić ze od niej uciekają i instruktorzy i kursanci...

Użytkownik

hej kolego, taka sytuacja oczywiscie mogla miec miejsce jednak nie sadze zeby wlasciciel tak malo dochodowego interesu jakim jest osk bawil sie w nasylanie mafii na konkurencje, niszczenie pojazdów wybijanie szyb w samochodach szkoleniowych celem zastraszenia. rób swoje i tyle. wiem cos na ten temat. pozdro i trzymaj sie

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia