Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

WORD-y nie zapisują na egzamin. ! !

Witam. Chciałem się dzis zapisac na egzamin, urodziny mam 24stycznia 2013roku wiec "niby" na nowych zasadach. Jednak pani w okienku powiedziala ze nie może mnie zapisac na egzamin bo nie wiedzą jak to zrobic... "niewiemy jakie beda zmiany, w jakim zakresie ani czy wogole bedą" poniewaz nie maja zadnych informacji z ministerstwa. Chyba tylko w Polsce tak moze byc. Smiech na sali.. !

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Chełm

Troszkę niespotykana sytuacja
    Swoją drogo mi dziś nie powiodło się na kat D bo szklanka na placu zrobiła lustro ładne - lini w lusterkach nie widać i pozamiatane ehh życie

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał don gregorio Zobacz post
    Troszkę niespotykana sytuacja
    Swoją drogo mi dziś nie powiodło się na kat D bo szklanka na placu zrobiła lustro ładne - lini w lusterkach nie widać i pozamiatane ehh życie
    Nie przejmuj sie, tak też sie zdaża Drugim razem będzie lepiej.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał Qiuzz Zobacz post
    Witam. Chciałem się dzis zapisac na egzamin, urodziny mam 24stycznia 2013roku wiec "niby" na nowych zasadach. Jednak pani w okienku powiedziala ze nie może mnie zapisac na egzamin bo nie wiedzą jak to zrobic... "niewiemy jakie beda zmiany, w jakim zakresie ani czy wogole bedą" poniewaz nie maja zadnych informacji z ministerstwa. Chyba tylko w Polsce tak moze byc. Smiech na sali.. !
    Powinni Cie normalnie zapisać na egzamin, tzn wyznaczyć Ci normalnie termin na najwczesniej 24 stycznia z tym, że egzamin teoretyczny będziesz zdawał po nowemu.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia