Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 164
    Nowy użytkownik

13maja mają być już egzaminy w Lublinie. A jeżeli chodzi o materiał to nie wiem jaki będzie ;/

Nowy użytkownik

Ja jestem zapisany właśnie na 14 -tego maja. A wie ktoś jakie były pytania w Rzeszowie? Jak w ogóle wyglądał egzamin po nowemu?

Nowy użytkownik

tez jestem na 14 zapisany, moglby ktos powiedziec jakie pytania w rzeszowie byly

Nowy użytkownik

No ja jeszcze nie mam ustalonego terminu dopiero powiadomienia przyszły do ludzi którzy zapisywali się w okolicach lutego marca

Nowy użytkownik

Ja składałem papiery w kwietniu i też jeszcze nie mam terminu, ale nie narzekam bo nie sztuka pójść na pierwszy ogień i wyłożyć 340 w ciemno, przynajmniej będę wiedział jak to się teraz odbywa (jak się koledzy z13go i kolejnych terminów podzielą wrażeniami)

Od dawna na forum

Mogę się pochwalić że zdałem dziś w Gdańsku. Na testach zdobyłem 38 p na 40
    Na prezentacji wylosowałem "wyprzedzanie" więc temat woda, lecz koledzy oblali gdyż słabo poszło im pod względem dydaktycznym bo na to kładli nacisk.
    Natomiast praktyczny poszedł najłatwiej gdyż wylosowaliśmy- tz. kolega losował i wszyscy potem mieli to samo--tj przejazd przez przejście dla pieszych- z omówieniem kryteriów i parkowanie -dowolne. Ogólnie to super egzaminatora trafiłem choć mój partner oblał gdyż wymusił pierwszeństwo.
    Testy na 20 zdało chyba 8 osób. to tyle a odnośnie pytań testowych to jak ktoś będzie chciał to napiszę jutro.
    poprzedni pierwszy egzamin miałem w marcu.
    Ostatnio edytowane przez viko ; 08-05-2013 o 20:43

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

viko napisał:
    Mogę się pochwalić że zdałem dziś w Gdańsku.
    Gratulacje

Nowy użytkownik

Gratulacje VIKO! Możesz napisać jakie pytania i jak wyglądał praktyczny? Jeździliście po mieście w roli instruktora a egzaminator za kierownicą czy jak to wyglądało?

Od dawna na forum

Dzięki. Jechaliśmy w parach, a egzaminator z tyłu. Najpierw ja w roli kursanta a na mieście na parkingu zmiana i przybierałem rolę instruktora. Trzeba dużo mówić jak to instruktor , omawiać. wylosowaliśmy dwa zadania i do tych zadań głównie miałem się odnieść, tz omawiać w trakcie wykonywania manewru np. odnośnie przejścia dla pieszych - omówić zachowanie się, szczeg. ostr itp. a parkowanie dowolne, jak podyktował instruktor, czyli mój kolega, zatem było prostopadłe. Po wykonaniu tych zadań wracaliśmy do ośrodka.

Od dawna na forum

pytania proste:
    1. pyt o tabliczke F 21 ze zmyłką np do T8
    2 pyt o zatrzymanie z tramwajem z wysepką
    a) gdy jezdnia z prawej str ma jeden pas ruchu TAK
    b) ......................-..............dwa pasy ruchu
    c) gdy DROGA ma dwa pasy ruchu TAK

3 było coś o nowych żarówkach- żernikowe itp
    4 pyt o Kat B1 czy potrzebne szkolenie -NIE
    5 kto udziela instruktarzu odnosnie przebiegu egzaminu- instruktor/ egzaminator/ we własnym zakresie/ -odp instruktor
    6 dwie krzyzówki łatwe
    7 z dydaktyki maiłem błędy
    8 pyt o kolumnę uprzywilejowaną- czy zachować odstęp 100 m (NIE) i jak się zachować,
    więcej sobie narazie nie przypominam.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia