Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Temat: Ważność mego kursu
Hybrid View
-
07-01-2013, 23:27 #1Nowy użytkownik
Ważność mego kursu
Witam.Otóż 1,5 roku temu zapisałam się na kurs kat.b i wyjechałam tylko 10 godz ,niestety sytuacja rodzinna spowodowała ,że musiałam przerwać kurs.I moje pytanie brzmi czy po wejściu tych nowych przepisów mogę dokończyć kurs czy już jest nie aktualny?I jeśli tak to czy będę zdawać na nowych zasadach już?z góry dziękuję za odpowiedź
-
08-01-2013, 16:58 #2
sylwiawawa napisała:
Możesz kontynuować kurs na podstawie dotychczasowych przepisów. Kurs jest aktualny.Witam.Otóż 1,5 roku temu zapisałam się na kurs kat.b i wyjechałam tylko 10 godz ,niestety sytuacja rodzinna spowodowała ,że musiałam przerwać kurs.I moje pytanie brzmi czy po wejściu tych nowych przepisów mogę dokończyć kurs czy już jest nie aktualny?
sylwiawawa napisała:
Tak. Będziesz już zdawać na nowych zasadach.I jeśli tak to czy będę zdawać na nowych zasadach już?
-
10-06-2013, 13:15 #3Nowy użytkownik
hej ja miałam podobnie zaczęłam kurs w Smile, musiałam przerwać po kilku jazdach, na szczęście miałam mało wyjeżdżonych godzin, bałam się ze pozapominam, ale wszystko poszło gładko. Podobało mi się, że z powrotem nie robili mi problemu. Tam są nastawieni na kursanta. Boże, już za miesiąc mam egzamin, czuje się w miarę przygotowana, choć, stresik jest
-
26-07-2013, 10:24 #4

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks