Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Ważność mego kursu

Witam.Otóż 1,5 roku temu zapisałam się na kurs kat.b i wyjechałam tylko 10 godz ,niestety sytuacja rodzinna spowodowała ,że musiałam przerwać kurs.I moje pytanie brzmi czy po wejściu tych nowych przepisów mogę dokończyć kurs czy już jest nie aktualny?I jeśli tak to czy będę zdawać na nowych zasadach już?z góry dziękuję za odpowiedź

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

sylwiawawa napisała:
    Witam.Otóż 1,5 roku temu zapisałam się na kurs kat.b i wyjechałam tylko 10 godz ,niestety sytuacja rodzinna spowodowała ,że musiałam przerwać kurs.I moje pytanie brzmi czy po wejściu tych nowych przepisów mogę dokończyć kurs czy już jest nie aktualny?
    Możesz kontynuować kurs na podstawie dotychczasowych przepisów. Kurs jest aktualny.
    sylwiawawa napisała:
    I jeśli tak to czy będę zdawać na nowych zasadach już?
    Tak. Będziesz już zdawać na nowych zasadach.

Nowy użytkownik

hej ja miałam podobnie zaczęłam kurs w Smile, musiałam przerwać po kilku jazdach, na szczęście miałam mało wyjeżdżonych godzin, bałam się ze pozapominam, ale wszystko poszło gładko. Podobało mi się, że z powrotem nie robili mi problemu. Tam są nastawieni na kursanta. Boże, już za miesiąc mam egzamin, czuje się w miarę przygotowana, choć, stresik jest

Nowy użytkownik

Tez zrobiłem sobie małą przerwę żeby nabrać nowych sił

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia