Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 25 z 33 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 329

Temat: Portal OSK

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

M.S. a w jakim programie otwierasz?

Od dawna na forum

Otwieram w Microsoft Word

Mieszka w
    Podlasie

PK

!|î=¤[1][Content_Types].xml ˘
    [1]( [1]´”IkĂ0…ď…ţŁk±•ôPJ‰ťC—ch
    ˝Şň8Ő†4Ůţ}ÇNbJ‡6äbfľ÷ćÍHƒáŇčd

Tak u mnie wygląda to oświadczenie po otwarciu Oczywiście skopiowałem tylko kawałek.

Nowy użytkownik

Oświadczenia są zazwyczaj zapisane w .docx i żeby otworzyć potrzebny jest w miarę nowy Microsoft Word.

Mieszka w
    Podlasie

Czy mając rozszerzoną wersję Portalu OSK, można w jakiś sposób wykasować niewysłane informacje o rozpoczęciu kursu, które zostały dostarczone do Starostwa w formie papierowej?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Niestety nie ma opcji wykasowania błędnie wypełnionych lub niepotrzebnych ( bo na początku trzeba się było uczyć na błedach ) zgłoszeń. Mnie tez to wkurza, bo niepotrzebnie mi zaśmieca stronę.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał ksu Zobacz post
    Czy mając rozszerzoną wersję Portalu OSK, można w jakiś sposób wykasować niewysłane informacje o rozpoczęciu kursu, które zostały dostarczone do Starostwa w formie papierowej?
    Niestety nie można. Ale podobno mają się tym zająć. Ostatnio do mnie dzwonili i zachęcali aby znowu zakupić rozszerzoną wersję.
    Powiedziałem im żeby zrobili coś takiego, żeby te nie wysłane zgłoszenia przenosić do archiwum albo jakoś kasować. Niby pracują nad tym

Mieszka w
    Podlasie

OK. Dzięki Wam za odpowiedzi. Pytałem bo kolega ma wersję rozszerzoną a i tak dostarcza informacje w formie papierowej
    Do mnie ciągle przysyłają e-maile z propozycją wykupienia licencji na wersję rozszerzoną

Nowy użytkownik

a ja mam wykupioną wersje rozszerzoną do 10 czerwca i dziękuje - wole na papierze wszystko zgłaszać...

Nowy użytkownik

Mam pytanie odnośnie daty zakończenia szkolenia. W rubryce zakończenie kursu wpisujecie datę egzaminu wewnętrznego? Bo egzamin jest zakończeniem kursu... Czy może datę wystawienia zaświadczenia lub aktualizacji profilu? Pytam, bo czasami jest tak, że profil aktualizuję w innym dniu niż był egz. wew. bo kursant przychodzi dopiero po egz wew. praktycznym czasami nawet 2-3 dni później... Z góry dzięki za podpowiedzi

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia