Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    MMz/W-wa

Zawód instruktora nauki jazdy w Anglii.

Witam serdecznie. Troszkę szperałem w forumowym archiwum, ale nic nt. nie znalazłem. Interesuja mnie wszelkie inf. odnosnie pracy instruktora w Anglii. Czy nasze uprawnienia wystarczaja na terenie Krolestwa? Jak to wyglada w praktyce tj. czy konieczne jest otworzenie działalnosci i zakup własnego auta? Być moze ktos z Kolegów/Kolezanek miał mozliowsc pracy w tym zawodzie poza garnicami kraju (interesuje mnie głownie Anglia lub Irlandia z uwagi na wystarczajaca znajomość tylko j. ang.).
    Z góry dziękuje za wszelkie informacje i pomoc.
    Pozdrawiam S.L.
    Kent Group UK.

Od dawna na forum

znajomy pracował z jednym instruktorem w Angli....

...układali glazure!!!

W uk jest inny system kształcenia kierowców, więc musisz się dowiadywać w wydziałach komunikacji w Angli lub Irlandi.
    ew. popatrz po jakims forum dla polaków zagranica londynek.net czy coś w tym stylu
    pzdr
    Rafał

Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Ja wiem niewiele - natomiast widziałem sporo ofert dla instruktorów podczas wertowania brytyjskich gazet. Zwykle informowano, że należy mieć 3,5 roku prawo jazdy, a przeszkoleniem zajmie się już firma.
    Znalazłem przykładową firmę szkolącą instruktorów i podaję linka: www.theinstructorcollege.co.uk .
    Życzę owocnych poszukiwań.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    MMz/W-wa

Dziekuje serdecznie za info.. Umowilem sie na interview w jednej ze szkół. Zobaczymy co z tego wyniknie...
    Kent Group UK.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia