Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Poznań

poprawka egzaminu na instruktora

Witam
    Niestety poległem. Nie będę publicznie mówił dlaczego ale szkoła do której chodziłem się o tym dowie.

Jak wygląda kwestia egzaminu poprawkowego.
    - jaka jest jego cena (mam nadzieje, że nie kolejne 220 złotych bo się chyba zapłacze)
    - w przypadku jak drugi raz obleje to muszę odbyc szkolenie dodatkowe. Z tego co wiem to jako obserwator jednak nie wiem jakie są koszty.

Jeżeli ktoś miał podobną sytuację z niezdanym egzaminem to proszę o odpowiedź.

Pozddrawiam
    Pozdrawiam

gg 6100415 Pisać nawet jak niewidoczny

Banned

Będziesz musiał zapłacić 220zł, za trzecim razem kurs doszkalający w zależności od ośrodka od 600 do 1000 zł

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Ostrów Maz

NIE MUSISZ ZAPŁACIC ZA 80ZŁ JAK OBLAŁEŚ TESTY A JAK DWÓKROTNIE OBLEJESZ TO MUSISZ ISC NA KURS DOKSZTAŁCAJĄCY KTÓRY JEST BEZ SĘSU BO JA OBLAŁEM 2 RAZY A NA KURS DOKSZTAŁCAJĄCY SKŁADA SIĘ Z 4 GODZIN TOERETYCZNYCH I 80 GODZIN PRAKTYCZNYCH, TROCHE BEZ SĘS8U BO JAK OBLEWASZ NA PRAWO JAZDY 3 RAZY TESTÓW TO MUSISZ DOKSZTAŁCIĆ SIĘ Z TEORI A TU I PRAKTYKI I TO AŻ 80 GODZIN TAKI KURS KOSZTUJE OD 500 ZŁ DO 1000 ZŁ MUSISZ POSZUKAĆ.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Ostrów Maz

A NA JAKICH PYTANIACH POLEGŁEŚ
    JA NA PRZYKŁAD NA METODYCE I NIEWIEDZIAŁEM JAKIE "L" MA MINIMALNE WYMIARY, ORAZ:
    ok

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

daniel07300 : NIE KRZYCZ !
    Pisanie dużymi literami oznacza krzyk. Kłania się regulamin forum...
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

jejku, to też są i takie pytania o wymiary L-ki na dachu?? a to może powiecie jakie są te wymiary?

Od dawna na forum

Cytat Napisał Włodek
    daniel07300 : NIE KRZYCZ !
    Pisanie dużymi literami oznacza krzyk. Kłania się regulamin forum...
    Od co do tego krzyku to prawda.
    A poza tym istnije tutaj opcja EDYTUJ nie nie trzeba pisać kilku postów pod rząd. A ostatnio kilka osób nagminnie to robi

Wymiary 300x300 mm
    150 x 150 mm
    160 x 160 mm

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Ostrów Maz

Przepraszam panowie niewiedziałem ze dóze litery to krzyk. A co do wymiaru "L" to chodziło mi o wymiary pojazdu do nauki jazdy wiem że długosć min. 3.5m ale nie wiem jakie jest minimalny ciężar i jeszcze była odpoiedż że pojazd do nauki jazdy musi rozwijać predkość 100km na godzine.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał daniel07300
    wymiary pojazdu do nauki jazdy wiem że długosć min. 3.5m ale nie wiem jakie jest minimalny ciężar i jeszcze była odpoiedż że pojazd do nauki jazdy musi rozwijać predkość 100km na godzine.
    Samochód osobowy NIE MOŻE mieć długość 3.5m. Musi mieć długość PRZEKRACZAJĄCĄ 3.5 m. Minimalny ciężar nie jest określony, a prędkość co najmniej 100 km/h.
    Pozdrawiam. K.S.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Poznań

Musi mieć ogrzewaną tylną szybę i być sprawny technicznie i przystosowany do nauki jazdy (odpowiednio oznakowany z lewej i prawej strony pojazdu, dodatkowe lusterka zewnętrzne i lusterko wewnętrzne i dodatkowy pedał hamulca)

Nic wiecej mi do glowy nie przychodzi
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam

gg 6100415 Pisać nawet jak niewidoczny

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia