Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Hybrid View
-
12-05-2013, 03:15 #1Nowy użytkownik
Zgubiłen numer Profilu Kandydata Kierowcy PKK
Witam. W Wydziale Komunikacji wydano mi PKK (Profil Kandydata Kierowcy) i uprzedzano mnie, abym go nikomu nie podawał/nie sprzedawał oraz nie zgubił, a jednak niestety gdzieś go posiałem... Byłem w wydziale komunikacji i nie wiedzą co robić bo nie mają żadnego przepisu, który mówi o takim wypadku ( w razie gdyby ktoś zgubił PKK), mają kopie mojego PKK na pewno.
Chciałbym się zapytać czy mogę w sposób prawny, bez problemów znów dodać ten nr PKK, lub czy Pani z Wydziału Kominikacji może mi go normalnie podać z tej kopii?
Poniosę za to jakieś konsekwencje - ponoć grozi mi zawieszenie w wykonaniu prawa jazdy ?
Proszę o pomoc.
-
13-05-2013, 14:26 #2
pawluq napisał:
Mogą Ci wydać kopię PKK.Byłem w wydziale komunikacji i nie wiedzą co robić bo nie mają żadnego przepisu, który mówi o takim wypadku ( w razie gdyby ktoś zgubił PKK), mają kopie mojego PKK na pewno.
pawluq napisał:
Może nawet wydać Ci PKK.Chciałbym się zapytać czy mogę w sposób prawny, bez problemów znów dodać ten nr PKK, lub czy Pani z Wydziału Kominikacji może mi go normalnie podać z tej kopii?
pawluq napisał:
Nie poniesiesz żadnych konsekwencji prawnych. Nic Ci nie grozi.Poniosę za to jakieś konsekwencje - ponoć grozi mi zawieszenie w wykonaniu prawa jazdy ?
-
25-05-2013, 21:02 #3

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks