Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Zgubiłen numer Profilu Kandydata Kierowcy PKK

Witam. W Wydziale Komunikacji wydano mi PKK (Profil Kandydata Kierowcy) i uprzedzano mnie, abym go nikomu nie podawał/nie sprzedawał oraz nie zgubił, a jednak niestety gdzieś go posiałem... Byłem w wydziale komunikacji i nie wiedzą co robić bo nie mają żadnego przepisu, który mówi o takim wypadku ( w razie gdyby ktoś zgubił PKK), mają kopie mojego PKK na pewno.
    Chciałbym się zapytać czy mogę w sposób prawny, bez problemów znów dodać ten nr PKK, lub czy Pani z Wydziału Kominikacji może mi go normalnie podać z tej kopii?
    Poniosę za to jakieś konsekwencje - ponoć grozi mi zawieszenie w wykonaniu prawa jazdy ?
    Proszę o pomoc.

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

pawluq napisał:
    Byłem w wydziale komunikacji i nie wiedzą co robić bo nie mają żadnego przepisu, który mówi o takim wypadku ( w razie gdyby ktoś zgubił PKK), mają kopie mojego PKK na pewno.
    Mogą Ci wydać kopię PKK.
    pawluq napisał:
    Chciałbym się zapytać czy mogę w sposób prawny, bez problemów znów dodać ten nr PKK, lub czy Pani z Wydziału Kominikacji może mi go normalnie podać z tej kopii?
    Może nawet wydać Ci PKK.
    pawluq napisał:
    Poniosę za to jakieś konsekwencje - ponoć grozi mi zawieszenie w wykonaniu prawa jazdy ?
    Nie poniesiesz żadnych konsekwencji prawnych. Nic Ci nie grozi.

Nowy użytkownik

Co ta Pani za kity wciska kursantom

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia