Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Od dawna na forum

sposób na parkowanie :)

http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...ow,965246,4259

Oto kierująca toyotą corollą zaparkowała swoje auto tak niefortunnie, że zatarasowała tory. Konsekwencją był ogromny korek tramwajów i złorzeczenie ich pasażerów.

Kiedy po kilkunastu minutach kierująca samochodem wreszcie pojawiła się przy swoim aucie agresja tłumu dosięgnęła zenitu. Na szczęście do linczu nie doszło - zapewne nie dopuściliby do tego dwaj nieco przestraszeni sytuacją młodzi policjanci - ale to co usłyszała na swój temat na pewno zapamięta na długo.

Nam najbardziej spodobał się pomysł pewnej damy, która zaproponowała, aby ta - tu cytujemy "opalona łachudra" dostała 10 tysięcy mandatu, a jej samochód powinien być zarekwirowany i oddany na rzecz Domu Dziecka

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

I jak w takiej sytuacji nie mówić o stereotypie kobiety za kierownica?

Od dawna na forum

faceci bywają nie lepsi od kobiet ale wśród każdej płci zdażają się ewenementy
    zdane za pierwszym razem!!!

Od dawna na forum

to musi być nie tyle kobieta.......a kobieta+blondynka za kierownicą.

A tak na poważnie to i panowie też tak potrafią.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Piotrków Tryb.

zgadzam sie, do kobiet każdy sie czepia nawet jeśli nic złego nie robią, ale w tym przypadku to było małe przegięcie... a że jednej sie tak zdarzyło to nie znaczy że odrazu wszystkie taki sa

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał beatrix
    zgadzam sie, do kobiet każdy sie czepia nawet jeśli nic złego nie robią, ale w tym przypadku to było małe przegięcie... a że jednej sie tak zdarzyło to nie znaczy że odrazu wszystkie taki sa
    Szkoda że tak mało mówi się o kobietach w TIR-ach czy autobusach (ilość takich pań przecież rośnie, aby uzupełnić lukę po facetach którzy wyemigrowali). Mimo tego, nieważne czy kobieta czy mężczyzna, to miło jest się pośmiać

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław

Szkoda że tak mało mówi się o kobietach w TIR-ach czy autobusach (ilość takich pań przecież rośnie, aby uzupełnić lukę po facetach którzy wyemigrowali).
    Weź mi nie mów, kobieta za kierownicą to w 95% przypadków nieszczęście na drodze... Nikomu nie życzę.

A motorowy powinien tym konstalem przeparkować toyotkę w sposób odpowiedni.
    Egzamin kat. B zdanay za pierwszym podejściem.

Teraz może C, a za trzy lata na pewno D

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    WROCŁAW

hmhm dziwne rzerzcy opowiadacie..po 1 jestem kobieta po 2 blondynką a po 3 do tego wszystkiego INSTRUKTOREM I świetnym kierowcą...czy o czymś zapomniałam dodać.... hmhmhm...
    PS. Jakby co nie przechwalam się.. mówię jak jest

Nowy użytkownik

Cytat Napisał Kamila
    hmhm dziwne rzerzcy opowiadacie..po 1 jestem kobieta po 2 blondynką a po 3 do tego wszystkiego INSTRUKTOREM I świetnym kierowcą...czy o czymś zapomniałam dodać.... hmhmhm...
    PS. Jakby co nie przechwalam się.. mówię jak jest

Hmm, ja napewno nie powiem, ze się przechwalasz, chociaż też jestem blondynką i do tego 25 v-ce miss Wprawdzie do świetnego kierowcy mi jeszcze daleko, gdyż mam prawko dopiero pare m-cy, ale dobrze mi idzie, robię postępy, coraz mniej blędów i jest ok.
    Co do tych stereotypów, to uważam, że kobiety również sa doskonałymi kierowcami, często intuicyjnie i 'kątem oka" widzą lepiej niż niejeden facet.
    No i sa bardzo dobrymi instruktorami
    pozdrawiam tych za kierownicą i tych za klawiaturą

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    WROCŁAW

Tak tak całkowicie się zgadzam z twoją opinią...

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia