Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Od dawna na forum

Mam pytanie...

Dzien dobry wszystkim. Mam na imie Damian. Tydzien temu rozpocząłem kurs na instruktora kat B i B+E. Jak wygląda egzamin wewnetrzny i panstwowy? Na egzaminie panstwowym jest teoria, testy i plac czy też jazda na miescie? Coś słyszałem ze jazdepo mieście(egzamin) ma sie w miescie w którym sie robi kurs? To tylko co słyszałem-wiec nie wiem czy to prawda. dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

a gdzie zdajesz lub robisz kurs

Od dawna na forum

Zdaje we Wrocławiu a robię w Pile

Nowy użytkownik

Mam pytanie

Na egzaminie zdajesz test 25 pytań 3 błędy dopuszczalne,prezentacje czyli losujesz kartkę z pytanie ,masz 3 pytania 1]znaki drogowe do wyjaśnienia,2]do objaśnienia sytuacja na drodze,3]pytanie typu np.zasady wyprzedzania.Po pomyślnym zdaniu przechodzisz na plac i wykonujesz obowiązkowo jazdę pasem ruchu do przodu i do tyłu[łuk]oraz jeden wylosowany manewr tzn.wjazd prostopadły przodem,wjazd ukosny ,wjazd równoległy.Niestety instruktorzy nie mogą wykonywać zadań z korektą.Więc proponuję je przećwiczyc samemu przed egzaminem,bo na kursie jest za mało czasu aby to dobrze przećwiczyć.Wyjazdów na miasto po zaliczeniu plasu niema.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia