Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66
    Od dawna na forum

Cytat Napisał costly
    No dobra może i najechałem, ale dlaczego mi wtedy nie przerwał egzaminu tylko robił do końca nadzieję...
    Egzaminator nie ma prawa w takiej sytuacji przerwać egzaminu, może co najwyżej (ale wcale nie musi) poinformować o popełnionym błędzie.
    Egzamin jest przerywany, jeżeli egzaminowany stworzy zagrożenie brd lub popełni błąd z tabeli 12 rozporządzenia w sprawie szkolenia i egzaminowania.
    Powrót do ośrodka wcale nie oznacza, że egzamin jest zakończony wynikiem pozytywnym.

Od dawna na forum

wielu ludzi jeździ na mieście prawie cały wyznaczony czas a potem jedzie pod ośrodek i dowiaduje się że wynik jest negatywny nie koniecznie egzaminator musi powiedzieć ci na mieście że oblałeś
    zdane za pierwszym razem!!!

Nowy użytkownik

Cytat Napisał cman
    Cytat Napisał costly
    No dobra może i najechałem, ale dlaczego mi wtedy nie przerwał egzaminu tylko robił do końca nadzieję...
    Egzaminator nie ma prawa w takiej sytuacji przerwać egzaminu, może co najwyżej (ale wcale nie musi) poinformować o popełnionym błędzie.
    Egzamin jest przerywany, jeżeli egzaminowany stworzy zagrożenie brd lub popełni błąd z tabeli 12 rozporządzenia w sprawie szkolenia i egzaminowania.
    Powrót do ośrodka wcale nie oznacza, że egzamin jest zakończony wynikiem pozytywnym.
    u nas przejechanie po ciągłej liczy się do tych błędów za które przerywa się egzamin, przynajmniej tak mnie uczyli

a co do stresu to robi swoje
    pierwszy egzamin oblałam za wjechanie na czerwonym co nie zdarzyło mi się w ciągu całego kursu ani razu
    drugi łuk a trzeci górka
    zastanawiam się jakim cudem za pierwszym razem wyjechałam z placu a za drugim i trzecim nie a więc stres dużo zmienia

Od dawna na forum

Cytat Napisał aga89
    u nas przejechanie po ciągłej liczy się do tych błędów za które przerywa się egzamin, przynajmniej tak mnie uczyli
    Przejechanie przez linię pojedynczą ciągłą nie powoduje przerwania egzaminu. Może to być jedynie podciągnięte pod zachowanie świadczące o możliwości stworzenia zagrożenia brd i na tej podstawie egzamin mógłby być ew. przerwany, ale to raczej może wynikać tylko z wewnętrznych ustaleń danego WORD'u - moim zdaniem, jeśli tak jest, to jest to zdecydowana przesada.
    Natomiast przejechanie przez linię podwójną ciągłą powoduje automatycznie przerwanie egzaminu.

Użytkownik

chcialem dac wam rade, wiecej pewnosci siebie!!! uczylem sie w malej miejscowosci wszyscy w mojej rodzinie zdawali za pierwszym razem a ja oblalem na luku poprosilem mojego instruktora o "zalatwienie sprawy"-bylo to wtedy mozliwe (zdawalem 7 lat temu) zaplacilem 1000 zl .......... i zdalem. dziekujac instruktorowi zamurowalo mnie, powiedzial ze nic nie zalatwial , po prostu wiezyl we mnie a dzieki pewnosci jakiej nabralem niby "placac za zdany egzamin" zdalem dzieki swoim umiejetnoscom oddal mi odkladane przez 3 lata pieniadze
    misiu23

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kujawsko-Pomorskie

Mam egzamin 6 listopada i od ostatnio oblanego egzaminu ktory mialam 13 wrzesnia postanowilam ze nie kupie dodatkowych godzin jazdy mam pytanie czy ja dobrze robie

Użytkownik

ja tez jestem z tych okolic- dzis jestem instruktorem i kazdemu doradzam dodatkowe jazdy mysle ze one pozwola cie przekonac ze naprawde umiesz jezdzic i dadza ci ta "pewnosc siebie" moje pytanie gdzie zdajesz?
    misiu23

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kujawsko-Pomorskie

Ja zdaje w Bydgoszczy.Oblałam mój pierwszy egzamin wydaje mi się że nerwy zrobiły swoje.Powiem szczerze że czuje się pewniej na drodze właśnie wtedy gdy zrobię sobie małą przerwe,wywnioskowałam to po mojej ostatniej jeździe ponieważ wyjeździłam prawie wszystkie godz.i później czekałam miesiąc za egzaminem dwa dni przed nim wyjeździłam reszte i naprawde o wiele lepiej się czułam niż wtedy gdy jeździłam dwa razy w tygodniu po 3 godz.Dlatego też zdecydowałam że nie dokupie tych godzin.Nie wiem czy dobrze robie ale zaryzykuję(chyba)

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

jak masz możliwość pojeżdżenia samochodem to naprawdę polecam (byle byś nie dostala złych nawyków) nabiera sie wtedy takiej pewnosci siebie (byle nie za dużo tej pewności).

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kujawsko-Pomorskie

no właśnie mam taką możliwość i zauważyłam że za każdym razem czuje sie pewniejsza i musze dodac ze bardzo uwazam na to co robie zeby nie nabrac tych zlych nawykow tym bardziej przed egzaminem

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia