Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Nowy użytkownik

Rejestracja Samochodu

Witam. Szukałem tutaj coś na ten Temat ale znalazłem 2 tematy podobne ale nie było w nich nic z informacji których ja potrzebuję. Więc oto moje pytanie. Od jakiego wieku mogę rejestrować na siebie auto?

Od dawna na forum

od pełnoletności czyli 18 lat

Nowy użytkownik

A ma ktoś może jakiś cennik ile płaci początkujący kierowca?

Od dawna na forum

poczatkujący kierowca za rejestrację auta płaci tyle samo co kierowca z jakimś stażm. Cena jest jednakowa. Do co ceny to nie wiem. Musiałbys się udać do Wydziału Komunikacji.

Nowy użytkownik

Chodzi mi bardziej o Cenę OC na malucha 89 rocznik bo wiadomo ktoś świeżo po prawku nie ma żadnych zniżek a ni nic

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kraków/Dąbrowa Górnicza

fakt- jak na siebie auto i prawko od niedawna to żadnych zniżek. Ale można też zarejestrowac na kogos kto ma zniżki a ty jedynie możesz być wspołwłaścicielem A i ja mam własnie takie pytanie- jak to jest z tymi zniżkami?? Jak one lecą? od długości posiadanego prawka czy jak?

Nowy użytkownik

mery_luu tu ci mogę powiedzieć że zależy właśnie od tego jak długo masz prawko i oczywiście punkty karne

Od dawna na forum

Punkty karne nie mają żadnego znaczenia, posiadanie prawka ma, ale nie takie wielkie. Natomiast najistotniejszy jest okres bezszkodowej jazdy.

Od dawna na forum

Cytat Napisał malutki
    Chodzi mi bardziej o Cenę OC na malucha 89 rocznik bo wiadomo ktoś świeżo po prawku nie ma żadnych zniżek a ni nic
    No to nie chodzi ci o rejestrację samochodu tylko ubezpieczenie samochodu. To dwie różne sprawy. A ubezpieczenie uzaleznione jest od wieku kierowcy, długości posiadania prawa jazdy no i oczywiście od rodzaju samochodu.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kraków/Dąbrowa Górnicza

hehe no własnie chodzi tu o ubezpieczenie w moim przypadku i rejestracja i ubezpieczenie było na moja mame która ma wszystkie zniżki. A to na kogo zarejestrowane auto a ubezpieczenie ma jakis scisły związek??

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia