Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
    Nowy użytkownik

Zdałem prawko! I mam pytanie!

prawko zdałem 6.12.2006 za 2 podejsciem!

Sprawdałem dzisaj na stronie http://www.kierowca.pwpw.pl co znim! i pisze mi
    ,,Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." Po ilu dniach pojawi sie jakas informacja??

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Olsztyn

Taaa...

Sprawdź, czy w Twoim mieście nie jest tak, że trzeba najpierw zapłacić, a potem odczekać około tygodnia na odbiór plastiku, bo prawdopodobnie jeszcze tego nie zrobiłeś...

Nowy użytkownik

Cytat Napisał ewula
    Taaa...

Sprawdź, czy w Twoim mieście nie jest tak, że trzeba najpierw zapłacić, a potem odczekać około tygodnia na odbiór plastiku, bo prawdopodobnie jeszcze tego nie zrobiłeś...
    własnie wtym senk ze zapłaciłem bo we wrocławiu płaci sie odrazu po zdaniu! i tak uczyniłem!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Olsztyn

Zatem cierpliwości. Ja zwlekałam 2 tyg. z zapłatą, a potem czekałam jeszcze parę dni na odbiór.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Pamiętaj że dokument mógł zostac wydany przez PWPW. A to oznacza że jeszcze musi dojść do Wydzialu Komunikacji, co przy strajkach na poczcie może się nieco wydlużyć.

Cierpliwości!

Nowy użytkownik

Cytat Napisał Adamus
    Pamiętaj że dokument mógł zostac wydany przez PWPW. A to oznacza że jeszcze musi dojść do Wydzialu Komunikacji, co przy strajkach na poczcie może się nieco wydlużyć.

Cierpliwości!
    No głupia poczta! Szkoda ze nie ma konkurencji to by srali w gacie i dostarczali listy!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Słupsk

Voltman, jeśli tego nie wiesz, to ja ci powiem. Oni walczą o podwyżki które im się należą!! A protest jest legalny. I nie mów, żeby srali w gacie, bo może ty też kiedyś będziesz musiał strajkować (nikomu tego nie życzę).
    >> odebrane prawko: 13 (piątek) października

Nowy użytkownik

Cytat Napisał ravenye
    Voltman, jeśli tego nie wiesz, to ja ci powiem. Oni walczą o podwyżki które im się należą!! A protest jest legalny. I nie mów, żeby srali w gacie, bo może ty też kiedyś będziesz musiał strajkować (nikomu tego nie życzę).
    A czy ja mówie że im sie nie należą??
    Tylko czemu conajmniej kilku nie dostarcza przesyłek tych waznych ( i nie mówie to o konkretnie o prawojazdach bo nie miałem ich 18 lat to te 4 tygodnie moge poczekać ale wiele rencistów przesto traci) i rent!

Nowy użytkownik

ja z okazji strajku straciłam jedną paczkę (zaginęła w akcji) a drugą otrzymałam z duzym opóźnieniem. W efekcie poniosłam już spore koszty (a większe mnie jeszcze czekają) i trochę nieprzyjemności.
    Ale czy naprawdę sądzicie, że ten wątek jest odpowiednim miejscem na taką dyskusję?

voltman - jeśli juz zapłaciłeś, i złozyłeś dowód wpłaty w urzędzie, a nadal nie ma żadnych informacji by postępowanie administracyjne było przynajmniej w toku to po prostu zadzwoń albo wybierz się do urzędu i dopytaj. Może jakieś formalności nie zostały dopełnione i dlatego czekasz.

Z drugiej strony minęło na razie tylko kilka dni. W niektórych WORDach bywa tak, że dokumenty są przesyłane do Wydziału Komunikacji raz w tygodniu.
    A z WK dopiero idą do PWPW, i z powrotem do WK. To trochę musi potrwać.

Gdyby prawko zostało juz wydane i tylko czekało na przesłanie to informacja na stronie nie głosiłaby "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany".
    Zresztą coś mi się obiło o uszy, że dokumenty są wysyłane kurierem a nie pocztą polską, ale pewna nie jestem.

Użytkownik
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza

Mam pytanie,
    Wie ktoś może, czy w Dąbrowie Górniczej po zdaniu prawka, najpierw trzeba zapłacić za wyrobienie, czy można dopiero uiścić opłate dopiero przy odbiorze?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia