Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Trzebinia

Egzamin w Tychach!

Tak jak w temacie, kto z was zdawał lub będzie zdawał w WORD w Tychach? Jakie możecie dać rady osobom, które dopiero zamierzają tam zdawać? Jakie pułapki czekają na nas na egzaminie itd itp? Jakie macie wrażenia z egzamnu w Tychach? Pytam ponieważ mój kurs dobiega końca, mam zamiar zdawać w Tychach, byłam tam na kilku jazdach, które wspominam dość mile. 18 stycznia czeka mnie jeszcze egzamin wewntrzny (teoria + plac), a potem czas ustalić termin egzaminu - ile obecnie czeka się na egzaminw Tychach? W jakie dni najlepiej zdawać? Napewno chcę dopołudnia, kiedy widoczność jest dobra i najbardziej pasowałaby mi sobota) Czy istnieje możliwość wybrania sobie pory dnia przy ustalaniu egzaminu?

Nie zauważylam jakichś większych pułapek na nas czychających choć zapewne takowe są. Pewnie podchwytliwe moze być kwadratowe rondo i takie skrzyżpowanie z wysepką, które wygląda jak rondo ale nim nie jest i zawracając trzeba dwa razy ustępowac pierwszeństwa, co też może zmylić...a i zauwazyłam też, że na placu sa dwa łuki w bliskiej odległosci od siebie i pewnie pachołki z deugiego łuku też nietrudno mogą nas zmylić? Na co wtedy trzeba uważać?

Nowy użytkownik

Na egzamin czeka się póltorej miesiąca. W jaki dzień najlepiej zdawać-to zależy jak Ci pasuje i na pewno nie wpłynie na wynik egzaminu! jeżeli chodzi o porę, to uważam, że najlepiej zdawać rano, a przede wszystkim kiedy jest jasno możliwość wybrania sobie pory i dnia oczywiście istnieje, jeżeli tylko ta wymarzona dla Ciebie będzie wolna placyk jest bardzo fajny, wątpię, żeby pomyliły Ci się pachołki z obydwu łuków ogólnie jazda po Tychach jest dość fajna, jest tak...hmmm...przejrzyście bo są dość szerokie drogi i raczej mało miejsc-niespodzianek POWODZENIA!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Trzebinia

dzieki za informacje, włąśnie tak też mik się wydawało po moich jazdach po Tychach, ze jest dośc fajnie, przejrzyście, ale ciężko mi było wysnuwac wnioski bo nie mam porównania, a jeśli chodzi o porę dnia to własnie zdecydowanie chcę rano, bo raz jeździłam w tychach koło 18:00 i zbyt ciekawe to nie było, jeszcze po okolicach, które znam to i owszem da się, ale podczas egzaminu nie chciałabym przeoczyć jakiejś lini, znaku czy wąskiego wjazdu gdzieś

A i prosze powiedzcie mi jeszcze jak jest dobierane auto na którym się zdaje? Przydzielaja je wcześniej, czy też po prostu to co akurat jest wolne się dostaje? Pytam z ciekawości, bo mimo, że na obu autac (Corsa i PUnto) jeździ się podobnie, to jednak więcej jazd miałam na Corsie i to autko mi bardziej spasowało, miło byłoby na nim zdawać, ale jak będzie trzeba to i Punto się polubi

Nowy użytkownik

no ja z autem miałam nieciekawie bo jezdzilam tylko corsa a na egzaminie trafiłam na punto. Tego, jakim autem bedziesz zdawała egzamin, dowiedujesz sie w sumie zaraz przed tym, zanim do niego wsiadziesz :P rzeczywiscie wielkiej roznicy nie ma, chociaz mi punto wydaje sie bardziej masywne

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia