Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Użytkownik

Przydatne podręczniki?

Witam
    Niedługo zaczynam kurs na instruktora nauki jazdy. Pewnie dowiem się na kursie jakie podręczniki są przydatne. Ale chciałbym dowiedzieć się od Was jakie podręczniki są przydatne, z jakich Wy korzystaliście i są w miare dobre? A może ktoś chciałby odsprzedać jakiś podręcznik?
    Pozdrawiam

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Żeby zdać egzamin potrzebna jest bardzo dobra znajomość ROZPORZĄDZENIA MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 27 października 2005 r.

Tutaj masz link:
    http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1834.htm

Ten temat i zawarte w nim informacje:
    http://www.naukajazdy.pl/assets/modu...topic.php?t=88

Plus notatki z psychologii i dydaktyki z zajęć na kursie.
    Jeśli chodzi o przepisy ruchu drogowego to zakres materiału jest taki sam jak dla kandydata na prawo jazdy kat "B".
    Ja przed egzaminem pożyczyłem jakąś książkę o przepisach ruchu drogowego ale nie było w niej nic, czego bym nie wiedział
    A testy na kat. "B" miałem z dodatku chyba do "Rzeczpospolitej" pt. Akademia Prawa Jazdy 2007.
    Swoją drogą bardzo dobry program, który zawiera dużo pomocniczych materiałów jak i akty prawne.

To wystarczyło aby pomyślnie zdać egzamin

Pozdrawiam

Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Tak jak wyżej pisał kolega. Dziennik ustaw to podstawa. Podreczniki maja to do siebie, że nie zawsze odzwierciedlaja prawdę, więc najlepiej bazować na dziennikach ustaw. tzw 217, 105, 98.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Tarnów

a nie zna ktoś jakis przydatnych linków z psychologi,albo tytułów ksiązek?

Banned

Linki z psychologi nic tobie nie dadza, każdy ośrodek egzaminacyjny ma swoje pytania i najczęściej są one nieźle porombane, naciskaj swoich szkolących o materiały, jeżeli będziesz miała problem ze znaczeniem słowa jakiegoś, wrzucasz na wyszukiwarkę i masz gotową odpowiedź

Banned

Pamiętaj, o dobrym kodeksie z objaśnieniami

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

przemek dużo osób zdajacych z Toba zdalo??Bo ja zamierzam robić ten kurs. I jak narazie to taki wywiad srodowiskowy prowadze Fajnie by bylo jakbyś cos wiecej mi napisal jak jest w B-stoku . Z góry dziekuje

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

W czerwcu zdawałem pierwszy raz i nie za bardzo wiedziałem czego się spodziewać jeśli chodzi o pytania. Sporo osób, które ze mną wtedy zdawały też chyba była w podobnej sytuacji co ja bo na 28 zdających na kategorię B nikt nie zdał a na kategorię C zdała tylko jedna osoba.
    Natomiast we wrześniu do egzaminu przystąpiło tylko 12 osób i zdało 5 lub 6 co jest niezłym wynikiem.
    Najgorsze jest to że kiedy chodziłem na kurs to nikt nie powiedział mi jak dużo pytań jest z dzienników ustaw (głownie nr. 217)
    Jeśli chodzi o pytania to zapraszam do odwiedzenia tego tematu:
    http://www.naukajazdy.pl/assets/modu...opic.php?t=978

Pozdrawiam.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

oj to wcale nie taki zadawalajacy wynik Ale mimo wszystko ja również bede robila ten kurs.A w jakim osrodku teraz jezdzisz??:P

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Biorąc pod uwagę że wcześniej nikt nie zdał na kat B to teraz już było nieźle
    Od poniedziałku zaczynam w PZM-ocie

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia