Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Temat: Taka sprawa...
-
17-09-2007, 21:20 #1Nowy użytkownik
Taka sprawa...
Witam serdecznie wszystkich z branży! Chciałbym zapytać bywalców tego forum co zrobiliby na moim miejscu, gdyby mieli taki przypadek. Otóż jestem młodym wykładowcem w jednym OSK w Polsce. Spotkałem się ostatnio z dziwną rzeczą. Otóż podczas przerwy na wykładzie jeden z kursantów korzystał z toalety, ale nie dlatego, że załatwiał tam potrzebę fizjologiczną, tylko zaaplkował sobie do nosa "jakiś" narkotyk. Niewiedział, że byłem akurat w drugiej kabinie. Bylo słychać: " O kur...ale krecha". Nie znam się na terminologii narkomanów, ale prawdopodobnie nie chodziło tu o porysowaną muszlę klozetową...przepraszam za dosadność. Po przerwie nie dość, że ciągle coś pił, to zaczął zachowywać się bardzo niespokojnie i przeszkadzał w prowadzeniu zajęć. Boję się, że jak koledzy instruktorzy dostaną gościa na jazdy w " takim stanie" to...odpukać w niemalowane! Bardzo proszę o rady co zrobić z takim kursantem. Nie za bardzo wiem, jak sobie poradzić z taką sytuacją. Może ktoś znalazł się w podobnej sytuacji. Wszelkie rady będą przydatne.Dzięki!
-
18-09-2007, 07:30 #2
-
18-09-2007, 18:40 #3Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Wrocław
Egzamin kat. B zdanay za pierwszym podejściem.
Teraz może C, a za trzy lata na pewno D
-
22-09-2007, 11:14 #4Użytkownik
- Mieszka w
- Kraków

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks