Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24
Temat: testy?
-
13-11-2013, 09:16 #21
Ja nie jestem z tych co się zaraz obrażają, ale jeśli widzę że ktoś tak jak Ty uparcie tkwi w danym przekonaniu i widzę, że nie da się tego przekonania zmienić, to wolę odpuścić sobie taką dyskusję. Po za tym moje pytania do Ciebie znowu pozostają bez odpowiedzi.
kopan napisał:
No niestety jak prostych przepisów nie rozumiesz co skutkuje tym że twierdzisz że sygnał zielony na S-3 do skrętu w lewo zabrania zawracania, to o czym chcesz rozmawiać i jak Ci tłumaczyć.!!Czyli jak jest sygnał kierunkowy w lewo, to masz pojechać w lewo, a nie zawracać. Czy to takie trudne do zrozumienia? Dlaczego tak komplikujesz sobie życie?§ 97. 1. Sygnały świetlne nadawane przez sygnalizator kierunkowy S-3 dotyczą kierujących jadących w kierunkach wskazanych strzałką (strzałkami).
kopan napisał:
Chodziło mi o Twoją wypowiedź, że to ona jest bez składu i sensu. Prawo jest ok.Taż człowieku dla Ciebie prawo jest bez składu ani sensu nie ma i nic sobie z tego nie robisz bo ty wiesz lepiej, wiesz co wynika z prawa.
kopan napisał:
Akurat ten przepis nie powinien nikomu sprawiać żadnego problemu.Art. 7 to dla Ciebie takie bla bla nic kompletnie nie wnoszące, bo nie wiesz o co w nim chodzi !!!
Nie wiem w jakim celu się na niego powołujesz.
kopan napisał:
W sumie to możemy pogadaćNo to sobie jak zwykle z Tobą pogadałem.
Dlaczego nie.
Zastanów się jeszcze nad tymi przepisami:
§ 97
3. Sygnał zielony nadawany przez sygnalizator kierunkowy S-3 oznacza, że podczas jazdy we wskazanym kierunku nie występuje kolizja z innymi uczestnikami ruchu.
4. Sygnalizatory kierunkowe S-3 nadające sygnały przeznaczone tylko dla pojazdów skręcających w lewo mogą nie być umieszczone po prawej stronie drogi.
-
13-11-2013, 23:03 #22Od dawna na forum
- Mieszka w
- Tarnów
Ty jakie pytania , gdzie one są? zwidy cię dopadły.Po za tym moje pytania do Ciebie znowu pozostają bez odpowiedzi.
Prezentujesz wyższą umiejętność postrzegania świata i rozumienia polska mowa !!§ 97. 1. Sygnały świetlne nadawane przez sygnalizator kierunkowy S-3 dotyczą kierujących jadących w kierunkach wskazanych strzałką (strzałkami).
Czyli jak jest sygnał kierunkowy w lewo, to masz pojechać w lewo, a nie zawracać. Czy to takie trudne do zrozumienia? Dlaczego tak komplikujesz sobie życie?
Żeby to zrozumieć to musiałby mi się łeb przekręcić i odpaść uszy !!!
Chłopok poczytaj co znaczy słowo DOTYCZY !!!!
Jak dotyczy łysych to włochatych też !!!
A Jak mądrych, to i głupkowatych TEŻ.
-
14-11-2013, 13:59 #23
kopan napisał:
Tutaj:Ty jakie pytania , gdzie one są? zwidy cię dopadły.
Przy sygnale kierunkowym w lewo (S-3) chcesz zawracać i jechać na wprost?Chyba literki Ci się pomyliły, pewnie chodziło Ci o F-10 i F-11. Mam rację?Jak widzisz mnie zwidy nie dopadły, tylko Ty unikasz odpowiedzi na niewygodne dla Ciebie pytania.Czy Ty wykonujesz manewr zawracania przy ruchu kierowanym przez sygnalizator kierunkowy (S-3) z sygnałem kierunkowym w lewo?
kopan napisał:Albo udajesz, że nie rozumiesz, albo co gorsze może rzeczywiście tego nie rozumiesz. Przykro mi bardzo...Żeby to zrozumieć to musiałby mi się łeb przekręcić i odpaść uszy !!!
Chłopok poczytaj co znaczy słowo DOTYCZY !!!!
Jak dotyczy łysych to włochatych też !!!
A Jak mądrych, to i głupkowatych TEŻ.
-
14-11-2013, 22:02 #24Od dawna na forum
- Mieszka w
- Tarnów
Człowiek co to za pytania !!!!!
Zachowujesz się jak nierozgarnięty kursant.
Po moim stwierdzeniu że przy sygnale do skrętu w lewo na S-3 i braku odpowiednich znaków można pojechać na wprost i zawrócić bo sygnały nie dotyczą jadących prosto i zawracających , kursant pyta: Przy sygnale kierunkowym w lewo (S-3) można zawracać i jechać na wprost?
Ty kursant słuchaj co do ciebie mówią i nie zadawaj głupawych pytań.
No bo człowieku co ja przed chwilą powiedziałem !!!
Za chwilę nierozgarnięty kursant ponownie pyta:
Czy Pan wykonujesz manewr zawracania przy ruchu kierowanym przez sygnalizator kierunkowy (S-3) z sygnałem kierunkowym w lewo?
Panie a co ja mówiłem !!! w jakich okolicznościach można zawrócić przy tym sygnalizatorze !!!
Panie jeszcze mi się takie okoliczności nie przytrafiły , by brakowało któregoś ze znaków zabraniających zawracanie (P-8b, F-10, F-11.)
Kursant odrób zadanie domowe , odszukaj pyt Z-165 ze starej bazy, se oglądnij te okoliczności i do tematu wrócimy na następnych zajęciach.
Ps. polecam słownik se poczytaj co oznacza słowo dotyczy człowieku ubolewać to mogę ja nad twoim rozumieniem tekstu.Ostatnio edytowane przez kopan ; 14-11-2013 o 22:12

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks