Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
-
14-10-2007, 11:12 #11Od dawna na forum
- Mieszka w
- okolice Grudziądza
wszystko obija sie o kase ja jestem za sprawdzaniem uprawnien i by byly ogolno krajowe by nie bylo ze w jednym miescie jest latwiej a w drugim inna komisja i inne pytania (które nikt nie rozumie nawet sama komisja),
ja tam jestem za sprawdzaniem umiejetnosci kursantow przez instruktora prowadzacego (ktory jest sprawdzany z wiedzy teoretycznej i praktycznej). bo co egzaminator moze powiedziec na temat osoby z ktora przejedzie te 40 minut po miescie ze potrafi jezdzic lub tez nie nadaje sie.
-
14-10-2007, 11:54 #12Użytkownik
- Mieszka w
- Wejherowo - Pomorskie
-
14-10-2007, 14:38 #13Od dawna na forum
- Mieszka w
- kuj-pom
Nie zależy mi czy zwiększą wymagania na instruktora czy nie. Chciałabym tylko, żeby te pytania na testach na egzaminach były takie, które sprawdzałyby naszą wiedzę, a nie takie które mają za zadanie uwalenie nas na egzaminie. Większość pytań jest tak sformułowanych, ze nie sposób ich zrozumieć, a do reszty pasuje kilka sprzecznych w sumie z sobą odpowiedzi. I zależy tylko od tego jaki egzaminator ma klucz do sprawdzania tego, przykłada i gotowe, nieważne co tam było w tym pytaniu i czy było błędnie i bezsensownie ułożone.

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks