Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

wszystko obija sie o kase ja jestem za sprawdzaniem uprawnien i by byly ogolno krajowe by nie bylo ze w jednym miescie jest latwiej a w drugim inna komisja i inne pytania (które nikt nie rozumie nawet sama komisja),

ja tam jestem za sprawdzaniem umiejetnosci kursantow przez instruktora prowadzacego (ktory jest sprawdzany z wiedzy teoretycznej i praktycznej). bo co egzaminator moze powiedziec na temat osoby z ktora przejedzie te 40 minut po miescie ze potrafi jezdzic lub tez nie nadaje sie.

Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Cytat Napisał blaszczur
    ja tam jestem za sprawdzaniem umiejetnosci kursantow przez instruktora prowadzacego (ktory jest sprawdzany z wiedzy teoretycznej i praktycznej). bo co egzaminator moze powiedziec na temat osoby z ktora przejedzie te 40 minut po miescie ze potrafi jezdzic lub tez nie nadaje sie.
    Tu dotykamy tematu egzaminowania. Mozna i być może z nową ustawą o egzaminowaniu tak będzie, że pierwszy błąd nie będzie przekreślał całego egzaminu. Tu się zgadzam, że egzaminator przez 40 minut nie jest wstanie ocenic rzetelnie egzaminowanego.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Nie zależy mi czy zwiększą wymagania na instruktora czy nie. Chciałabym tylko, żeby te pytania na testach na egzaminach były takie, które sprawdzałyby naszą wiedzę, a nie takie które mają za zadanie uwalenie nas na egzaminie. Większość pytań jest tak sformułowanych, ze nie sposób ich zrozumieć, a do reszty pasuje kilka sprzecznych w sumie z sobą odpowiedzi. I zależy tylko od tego jaki egzaminator ma klucz do sprawdzania tego, przykłada i gotowe, nieważne co tam było w tym pytaniu i czy było błędnie i bezsensownie ułożone.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia