Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57
Widok drzewa
-
25-04-2014, 10:01 #11
eMx napisał:
Niestety masz rację, wiedza wręcz zaszkodziła. Gdyby nie świadomość i wiedza że na przejściu i bezpośrednio przed przejściem zabrania się wyprzedzania, to odpowiedź byłaby taka jakiej oczekiwał autor pytania.Wiedza i tak nie pomogła w udzieleniu prawidłowej odpowiedz ...
slowdzerson napisał:
Wiesz to są tylko pytania przykładowe (na szczęście) które układał jakiś tam Pan Zbysio po to by trochę zarobić kaski, a i przy okazji jest możliwość/istnieje szansa że i kursant się czegoś nauczy, ale to tylko tak przy okazji. Najważniejsza jest kasa.I jak tu kursant ma zdać egzamin teoretyczny.
Ja mam cały czas nadzieję że na egzaminie państwowym jednak nie ma takich tandetnych pytań.
slowdzerson napisał:
To proste. Na metodę: " spróbuję, może się uda"A Oni chcą jeszcze, żeby w pierwszej kolejności z marszu zdać egzamin teoretyczny w WORD..., pytam się jak?
, a za którymś tam razem rzeczywiście może się uda. Będą więc trafiać do nas na kurs osoby nie mające podstawowej wiedzy, więc oprócz jazdy trzeba będzie wykładać teorię w samochodzie podczas jazdy.
OSK_2 napisał:
TAK. Miałeś racjęCzyli miałem racje TAK
. Można wyprzedzać na przejściu i bezpośrednio przed przejściem- wg autora pytania oczywiście

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks