eMx napisał:
Wiedza i tak nie pomogła w udzieleniu prawidłowej odpowiedz ...
Niestety masz rację, wiedza wręcz zaszkodziła. Gdyby nie świadomość i wiedza że na przejściu i bezpośrednio przed przejściem zabrania się wyprzedzania, to odpowiedź byłaby taka jakiej oczekiwał autor pytania.
slowdzerson napisał:
I jak tu kursant ma zdać egzamin teoretyczny.
Wiesz to są tylko pytania przykładowe (na szczęście) które układał jakiś tam Pan Zbysio po to by trochę zarobić kaski, a i przy okazji jest możliwość/istnieje szansa że i kursant się czegoś nauczy, ale to tylko tak przy okazji. Najważniejsza jest kasa.
Ja mam cały czas nadzieję że na egzaminie państwowym jednak nie ma takich tandetnych pytań.
slowdzerson napisał:
A Oni chcą jeszcze, żeby w pierwszej kolejności z marszu zdać egzamin teoretyczny w WORD..., pytam się jak?
To proste. Na metodę: " spróbuję, może się uda" , a za którymś tam razem rzeczywiście może się uda. Będą więc trafiać do nas na kurs osoby nie mające podstawowej wiedzy, więc oprócz jazdy trzeba będzie wykładać teorię w samochodzie podczas jazdy.
OSK_2 napisał:
Czyli miałem racje TAK
TAK. Miałeś rację . Można wyprzedzać na przejściu i bezpośrednio przed przejściem- wg autora pytania oczywiście