Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nowy użytkownik

Zle traktowanie w osrodku !!!!!!!

Heja!!!! Jestem z Sosnowca i uczeszczalam do osrodka o nazwie BOGDAN WALUGA ktory jest wlascicielem oczywiscie nikomu nie polecam tego osrodka poniewaz po skonczeniu go i oblaniu juz 3-ech egzaminow chcialam sobie dokupic tam jazdy a ten super wlasciciel nie wiem cy mia zly dzien bynajmniej mnie to nie obchodzi zwyzywal mnie i powiedzial zebym sobie szla do innego osrodka wogole dluga historia.Ale pisze bo chcialabym sie dowiedziec gdzie w sosnowcu mozna by zlozyc skarge na taki osrodek ? bo oni po prostu maja kursantow pozniej gleboko w .... do tego wiem ze dzieja sie tam rzeczy takie jak korupcja ale ja nie mam dowodow.prosze o pomoc i adresy gdzie cos takego mozna zglosic.dzieki pozdro

Banned

Re: Zle traktowanie w osrodku !!!!!!!

Ja mialem podobny przypadek w Zabrzu. Osrodek znany na rynku, ale nikomu nie polecam. Bo szef tego Osrodka to oszust i sknera. Jest taki w stosunku do kursantow, jak i do instruktorow. Moj instruktor sie wygadal i mowil ze szef nie raz go oszukal na kase.

Nowy użytkownik

dzieki za odpowiez ae powiedz mi co moge zrobic?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

jak bedziesz miala informacje na temat korupcji to do policji a co na traktowanie kursanta to co możesz zrobic to isc do konkurencji.

Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Napisał blaszczur
    jak bedziesz miala informacje na temat korupcji to do policji
    A czemu nie CBA?
    a co na traktowanie kursanta to co możesz zrobic to isc do konkurencji.
    I rozgłosić na forum, co już zostało uczynione. Ewentualnie skargi do starostwa powiatowego (chyba).

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

starostwo powiatowe jest od przestrzegania przepisow w osrodku szkolenia. a jesli chodzi o traktowanie to czy w sklepie za to ze pani jest niegrzeczna poskarżysz sie w starostwie ?

Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Ale starostwo nie trzyma pieczy nad sklepem. Poza tym na każdego coś się znajdzie (choćby karty szkoleń)

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

znajdź mi człowieka a ja znajdę paragraf. (ja tego nie uznaje). a wydanie koncesji na prowadzenie działalności gospodarczej (to chyba jest gmina nie powiat).

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia