Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Banned

zależy kto mieszka w jakim mieście i ile jest punktów w których można zrobic sobie tego typu badania.U mnie jest kilka, więc jak by co pójdę gdzie indziej. Mimo że nie powinno nic pójśc źle w moim przypadku, ale zawsze stres może wziąc górę i badania nie wypadną pomyślnie

Od dawna na forum

Cytat Napisał cassi81
    zależy kto mieszka w jakim mieście i ile jest punktów w których można zrobic sobie tego typu badania.U mnie jest kilka, więc jak by co pójdę gdzie indziej. Mimo że nie powinno nic pójśc źle w moim przypadku, ale zawsze stres może wziąc górę i badania nie wypadną pomyślnie

Ale nie stresuj się, to nic strasznego. Jak jesteś średnio sprawny, nie masz problemów ze wzrokiem to przejdziesz te badania.
    Ja miałem problem z ustawieniem trzech patyczków w równej linii (był to efekt przemęczenia) ale Pani psycholog kazała mi sie wyspać i przyjść na następny dzień w celu powtórzenia badania. Wtedy już nie było problemów...

Reasumując, wyśpij sie dobrze idź na badanie rano; odbieraj zaświadczenie od psychologa i zapisuj się na kurs instruktora.

Od dawna na forum

Cytat Napisał pitus1985

Ale nie stresuj się, to nic strasznego. Jak jesteś średnio sprawny, nie masz problemów ze wzrokiem to przejdziesz te badania.
    Ja miałem problem z ustawieniem trzech patyczków w równej linii (był to efekt przemęczenia) ale Pani psycholog kazała mi sie wyspać i przyjść na następny dzień w celu powtórzenia badania. Wtedy już nie było problemów...
    Czyli reasumujac nie da sie ich nie zdac. Poprostu czasem ma sie gorszy dzien, gorsza sprawnosc ale czy znacie kogos kto nie zdał psychotestów?
    Jesli jest taki to moze lepiej ze nie pracuje jako instruktor czy kierowca?

Od dawna na forum

[/quote]

Czyli reasumujac nie da sie ich nie zdac. Poprostu czasem ma sie gorszy dzien, gorsza sprawnosc ale czy znacie kogos kto nie zdał psychotestów?
    Jesli jest taki to moze lepiej ze nie pracuje jako instruktor czy kierowca?[/quote]

Reasumując to proszę przeczytaj uważnie to co napisałem wyżej....

Jeśli ktoś okaże się na testach sprawdzających predyspozycje psychiczne "nerwusem" albo refleks będzie poniżej przeciętnej to siłą rzeczy ich nie przejdzie.
    Jeśli coś będzie ze wzrokiem nie tak to dostanie skierowanie do okulisty żeby sobie okulary sprawił. Wtedy jest ów badanie powtarzane.

Tak, znam osoby które nie przeszły badań.

Nie stresuj się człowieku tak tymi badaniami

Od dawna na forum

Nie stresuj się człowieku tak tymi badaniami [/quote]

Dokładnie, kolega ma racje, nie stresuj sie tylko idz i je zrob - powodzenia!

Nowy użytkownik

Tak na prawdę*podstawą jest to, żeby osoba badana była wypoczęta i niezestresowana. Stworzyliśmy krótki poradnik dotyczący tego jak najlepiej zdać psychotesty: Jak zdać psychotesty

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia