Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Nowy użytkownik

BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW

Jestem pewien ze duza wiekszosc z was obecynych tutaj zdajachych spotkala sie, badz nawet doswiadczyla na wlasnej skorze wyludzenia pieniedzy w postaci przedwczesnego zakonczenia egzaminu od egzaminujacego. Co wy o tym sadzicie ? Jak dlugo jeszcze te skurwysyny beda pluly nam w twarz ?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

ja egzamin zdany to nic nie mam przeciwko

Od dawna na forum

Deadly a za co ciebie przedwcześnie oblał? Może powinnaś się odwołać.
    Jak dlugo jeszcze te skurwysyny beda pluly nam w twarz ?
    Tak długo dopóki kursanci nie będa się odwoływac. No chyba, że nie mają racji a na kogoś muszą zwalić winę za oblany egzamin.

skurwysyny
    Ja wszystko rozumiem ale może zmieniłabyś troszkę język w jakim piszesz na forum. W ten sposób obrażasz tych co są spoko.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

Re: BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW

Cytat Napisał Deadly
    J Jak dlugo jeszcze te skurwysyny beda pluly nam w twarz ?
    NIE OBRAZAJ LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od dawna na forum

Ludzie czasami są sami sobie winni bo się fatycznie nie odwołują a czasami mają rację ja do mojego egzaminatora nie mam zastrzerzeń co prawda zdałam ale był miły i wogóle
    zdane za pierwszym razem!!!

Użytkownik
    Mieszka w
    jestem z Marsa

Re: BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW

Cytat Napisał Deadly
    Jestem pewien ze duza wiekszosc z was obecynych tutaj zdajachych spotkala sie, badz nawet doswiadczyla na wlasnej skorze wyludzenia pieniedzy w postaci przedwczesnego zakonczenia egzaminu od egzaminujacego. Co wy o tym sadzicie ? Jak dlugo jeszcze te skurwysyny beda pluly nam w twarz ?
    Ostry język (może i za ostry), ale byłem świadkiem jak na spotkaniu szkoleniowym w obecności ponad 80-ciu szefów firm szkoleniowych i instruktorów przy stole prezydialnym szef Stowarzyszenia OSK - przez 5-c godzin temat: Egzaminatorzy cacy, a całe zło idzie od szkoleniowców (oblewanie, długie terminy, łamanie prawa, ...)
    I nikt w możnych (szczególnie szef stowarzyszenia) nawet "nosem" nie ruszył.
    Takie środowisko,... (instruktorów)- naplujesz to mówią, że desz pada, ... byle podlizać się jeszcze jednemy egzaminatorowi.

Nowy użytkownik

No niestety takie zycie ,WORDy to fabryka pieniedzy, dokad beda miecjakiekolwiek profity z przystapienia do egzaminow- nic sie niezmieni
    ustawodawca naruszyl interes konsumenta - w ten sposob to wszsytko organizujac
    wszak nawet jesli zostalismy nieslusznie oblani na egzaminie praktycznym(celowolub pomylyłkowo) , niemamy zadnej mozliwosci zmiany oceny egzaminatora(mam watpliwosci czy taka sytuacja jest zgodna z konstytucja)
    jedyne możliwe zadośćuczynienie to darmowa powtoórka egzaminu
    ale wieksozsc osob ktore uwazaja ze powinny pozytywnie zaliczyc egzamin boi sie postawic-odwolywac
    a ze wzgledu na monopol i centralizacje WORD - wszak kruk krukowi oka niewykole ,egzaminowani wola sklulic ogon i siedziec cicho, poprostu dac sie wyzyskac
    niedajcie sie w trakcie egzaminu oszukac - tak jakmnie oszukano
    ato rzekomym niespuszczeniem do konca hamulca recznego, patrzcie na rece egzaminatorowi- zwlaszcza na placu w trakcie przygotowania do jazdy, by nie bylo tak ze jestescie pewni ,ze zwolniliscie hamulec reczny przed jazda, a po ruszeniu okazuje sie ze pali sie czerwona lampka odhamulcow( kiedys - dawno temu o tym czytalem, wtenczas niesadzilem ze naprawde egzaminator moze posuwac sie o takiego swinstwa...by udupić)
    albo gdy nagle na srodku skrzyzowania przerywa wam egzamin z powodu rzekomego nieustapienia pierwszenstwa

niebojcie sie odwolywac od oceny egzaminatora - sa kraje w ktorych egzamin na prawo jazdy jest darmowy i bezstresowy

niezaliczylem-wiem !
    ale potrafie sceptycznie podchodzic do swoich umiejestnosci

Nowy użytkownik

egzaminatorowi nic nie zrobisz, mozesz pisac skargi, odwolania a to nic nie da, nawet sytuacje moze pogorszyc

Nowy użytkownik

Tacy są teraz ludzie - gość jedzie na recznym i mysli ze jest super kierowca, bo konstytucja mu zezwala na jazde z zaciagnietym hamulcem recznym. To sie nazywa "postawa roszczeniowa". Przejedzie taki prawdziwek na czerwonym i ma pretensje , ze nie zdal, bo jest konstytucja i on jest wolnym czlowiekiem a jak wolnym to znaczy ze wszystko mu wolno. Zenada. A tak w ogole to wiesz co to konstytucja? O jakim artykule myslales piszac ten post?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia