Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Nowy użytkownik

Obawy czy zdałem PJ :/

Witam

W dalszym ciagu mam obawy czy zdałem prawo jazdy, Dnia 17.01.2008 zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny,lecz na praktycznym na końcu jazdy zatrzymałem sie pod ośrodkiem i Egzaminator mowi "Wynik Pozytywny" i to mnie całkiem rozkojarzyło :/ bo nie zauważyłem czy coś zapisał w tych swoich karteluszkach czy nie Prawo Jazdy zdawałem na Bytomiu wiec może wie jak tam przebiega wysyłanie tych papierów do Katowic czy Wawy ? W Jakie dni albo co ile :].

Wiem tez ze jak sie nie zdaje egzaminu to koleś wypisuje taka kartkę na której zaznacza jakie błędy sie popełniło i daje nam ja do reki ja natomiast nic nie dostałem :] usłyszałem wynik pozytywny ale dalej mam obawy .

I jestem przewrażliwiony jak Kobieta

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

czekaj. albo zadzwoń do wydziału komunikacji (odpowiedniego do miejsca zameldowania)

Użytkownik

Spokojnie... jak egzaminator Ci powiedział że wynik pozytywny to znaczy że zdałeś - gratuluję. Tak jak kolega blaszczur Ci pisze dowiaduj się o prawko w Wydziale Komunikacji w Bytomiu.

Nowy użytkownik

papiery sa juz w starostwie :P

czyli uwierzyłem ze zdałem :P

Banned
    Mieszka w
    Poznań

to jest dziwne ze nic nie daja ci do ręki jak zdasz powinni wręczać dyplom z gratulacjami hehe

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał miss_tq
    to jest dziwne ze nic nie daja ci do ręki jak zdasz powinni wręczać dyplom z gratulacjami hehe
    Tak, a wysiadając już z auta powinni rozłożyć czerowny dywan pod drzwi. No i oczywiście uścisk dyrektora WORD-u też by się przydał.

Banned
    Mieszka w
    Poznań

super wizja ) jestem za!

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia