Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48
    Użytkownik

cman a nie pamietasz jaki to był koszt i jakis namiar do nich to bym pojechal i zrobil u nich jak masz sprawdzone?

Od dawna na forum

http://www.traktserwis.pl/
    ^ tam są praktycznie wszystkie dane.
    Za nasz montaż policzyli chyba 800 zł.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał norian
    Kiedyś rozmawiałem z gościem który zajmuje się montażem pedałów i mówił że w Corsie C sprzęgło można tylko na lince zrobic

pozdr
    u mnie w corsie c są pedały "na dżwignie". działają rewelacyjnie. linki precz- ciągle się zrywały. zwłaszcza na sprzęgle. ale nie powiem: mechanizm bardzo skomplikowany. pozdro.

Nowy użytkownik

linki

potwierdzam , na linkach w puncie miałem i problem co kilka tygodni murowany. Na sztywnych dzwigniach lepiej sie spisuja,ja montowałem w Markach są bez zarzutu. Poniżej link do strony tego warsztatu

www.adaptor.pl

Nowy użytkownik

LINKI ALE TYLKO TE DROŻSZE !!!!!

Witam jeszcze zalezy wszystko jakie są to zestawy na linki za 500-600zł czy takie za 1200zł w przypadku tych pierwszych jest to straszna kaszanka gdyż pękają linki, natomiast te droższe są rewelacyjne działają jak oryginalne po stronie kierowcy sprzęgło dochodzi do końca przez co dłużej wytrzymuje niz w tych drążkach, mozna je potem zaadoptować do innego auta w razie zmiany w WORDzie a drązki koledze wiszą na ścianie w garażu i się śmieją ja zapłaciłem więcej i mam na lata i do innych aut cena zresztą mówi o jakości macie tu numer do gostka 506 842 896 montował mi już kilka aut Pozdrawiam Wszystkich
    ADRiano

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Zgadza się. W jednym naszym ośrodku mieliśmy taki w sportowym nowym Bravo. Jeździł "ostre" jazdy po torze, i terenie, i nigdy nic nie zwiodło, doskonale reagował na sprzęgło i hamulec. Miękko i bezawaryjnie przez pond rok.
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wielkopolskie

Ja się niestety nie zgodzę z kolegami, miałem już linki i za 500 zł i za 1200 zł w swojej karierze. Linka to linka, długo nie pochodzi. Co chwila musiałem podciągać linkę bo nie można było wysprzęglić. Robiąc na nauce około 50 tys.km rocznie musiałem co chwile wymieniać linki. Kolega mówi, że na drążkach niszczy sprzęgło. Ja mam Clio z przebiegiem 150 tys. km i sprzęgła nie robiłem jak do tej pory, a śmigam na drążkach.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Mariuszu, każda opcja znajdzie przeciwników i amatorów. Na obronę "linek" trzeba zaznaczyć, że wszystko zależy od wykonania i przede wszystkim rzetelności montażysty. Stalowa linka praktycznie się nie rozciąga. Po to jest stalowa (znikoma rozciągliwość) więc przy dobrym montażu - musi być dobrze. Rurki.. faktycznie nie zawsze i wszędzie da się zamontować ale mają swoje zalety również. Bardziej co prawda ingerują w pojazd (w aspekcie demontażu), ale z drugiej strony, kto używa auta po nauce jazdy do innych celów?
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    będzin

Jeździłem czterema autami gdzie były zamontowane linki i zawsze były z nimi problemy ( wszystkie montowane w "TRAKT"- Olkusz ).Natomiast jedyną wadą drążków jest to, że po pewnym czasie zaczynają się trzaskać. Z drążkami miałem do czynienia tylko w fiatach i każdy miał je montowane w innym zakładzie.

Nowy użytkownik

Pedały linki

xxx

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia