Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Koszalin

pies czyli kot

po której to autostradzie biegaja psy i koty ???

Od dawna na forum

To pokolenie MP3 jest rozbrajające: nie mam mózgu, ale mam na to papier - odrzekła z dumą.

Użytkownik Avatar faziasty
    Mieszka w
    Kielce

Cytat Napisał realista
    To pokolenie MP3 jest rozbrajające: nie mam mózgu, ale mam na to papier - odrzekła z dumą.
    Dokładnie.
    Ja tam bym się nie chwalił 'żółtymi papierami'.

Od dawna na forum

Koledze wpadła wrona Przez przednia szybe on miał 70 maluchem a tu nagle wrona na czołowe poszła .
    Nasówa się pytanie czy była ślepa?
    Przebiła szybę i zmarła
    A odpowiedż na twoje pytanie
    oczywiście że chamować oczywiście rozsądnie.
    Dojechać i żyć

Nowy użytkownik

Pytasz czy hamowac kiedy na jezdnię wybiegnie pies? Hmmm pies w sumie to taki sam zwierzak jak krowa albo lepiej, jak słoń i to ssak i to ssak. Teraz sama odpowiedz sobie na pytanie, czy kiedy na jezdnie wyskoczy słoń to bedziesz hamować czy trąbić?

Od dawna na forum

Cytat Napisał Fast Men
    Koledze wpadła wrona Przez przednia szybe on miał 70 maluchem a tu nagle wrona na czołowe poszła .
    Historia dobra, tyle, ze zmyslona. osobiscie nie wierze aby przy szybkosci 70 km/h.....

obejrzyj asobie to,

http://210987.homepagemodules.de/t50...orsche-xD.html

troche inna bajka

Do autorki

Kiedys przeciwnicy kolei zadawali pyanie;

- co stanie sie lokomotywie gdy na tory wejdzie krowa

odpowiedz byla prosta, skonczy sie to zle,

dla krowy.

To samo w przypadku psa czy kota. kot z regoly mniejsze straty niz w przypadku psa. Co do hamowania to szczerze mowiec nie radze. Radze sie zastanowic czy warto ryzykowac zycie lub zdrowie pojazdu ktory jedzie za Toba - bez wzgledu czy zachowal przewidziany bezpieczny odstep czy zez nie ( o swoim nie wspomne ).

Od dawna na forum

Cytat Napisał ks-rider
    Co do hamowania to szczerze mowiec nie radze. Radze sie zastanowic czy warto ryzykowac zycie lub zdrowie pojazdu ktory jedzie za Toba - bez wzgledu czy zachowal przewidziany bezpieczny odstep czy zez nie ( o swoim nie wspomne ).
    Już za samo takie podejście powinno być z kilka miesięcy pierdla...

Od dawna na forum

Cytat Napisał cman
    Cytat Napisał ks-rider
    Co do hamowania to szczerze mowiec nie radze. Radze sie zastanowic czy warto ryzykowac zycie lub zdrowie pojazdu ktory jedzie za Toba - bez wzgledu czy zachowal przewidziany bezpieczny odstep czy zez nie ( o swoim nie wspomne ).
    Już za samo takie podejście powinno być z kilka miesięcy pierdla...
    Mozesz rozwinac, bo nie za bardzo rozumiem ?

Od dawna na forum

Ale czego tu nie rozumiesz?

Napisałem, że już za samo takie podejście jak Twoje, do zachowania w razie pojawienia się psa/kota, powinno być kilka miesięcy pierdla.

Nie wiem jak mogę to jeszcze rozwinąć.

Od dawna na forum

To, ze Ty jestes milosnikiem zwierzat i cenisz jak widac zycie zwierzecia wyzej niz ludzkie czy wyzej niz zdrowie ludzkie to juz raczej Twoj problem. Lubie zwierzeta mimo tego w oczach prawa jaki maja statut - rzeczy ( owszem nie wolno sie nad nimi pastwic - czego nie robie i czemu jestem przeciwny ).

Jezeli wiec wolisz np. wykonac awaryjne hamowanie i ryzykowac zycie i zdrowie czyjes ( o Twoim i Twoich pasazerow nie wspomne ) to jest to tylko í wylacznie Twoj proboble, rownie dobrze moglbym powiuedziec, ze za takie nastawienie jak Twoje powinno byc X-lat pudla.

Nie zycze Ci rowniez abys odczul kiedys na wlasnej skorze jaki poglad na twoje podejscie moze miec Temida, bo moglbys sie zdziwic.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia