Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Nowy użytkownik

masz za rzadko jazdy z instruktorem?

Proszę osoby które mają jazdy zbyt rzadko np raz na dwa tygodnie aby wypowiedziały się na temat ceny kursu na który się zapisały. Bo to normalne zjawisko, że jeśli kurs jest tani to czegoś na nim brakuje. Z pustego i salomon nie naleje. W sytuacji długiego czsu oczekiwania na jazdy brakuje Instruktorów bo z czego dać im lepszą wypłatę z 1000zł za kurs nie da rady. Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Jestem instruktorem. Cena kursu to 1100 zł. czas trwania kursu ok. 1-mc.

Nowy użytkownik

znam lepszych

widziałem szkoły za 890zł http://www.turbo.auto.pl/rekord.php?go=0.8&id=27
    a soją drogą zarabiasz więcej niż 10zł netto/godz?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Tylko, że ja jestem sobie sterem, żeglarzem, okretem czyli mam swoja działalność więc nie mozna tego tak przeliczyć.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Ja zapłaciłam za kurs ok 1300, na poczatku Pan instruktor umawiał się ze mną raz w tygodniu, z czego połowę odwoływał i wypadało średnio 2 godziny na 2 tygodnie. po 1,5 miesiąca po prostu zmieniłam instruktora i jeżdzę conajmniej 4 h w tygodniu. A przy okazji, a przy okazji jest miły, zabawny i bardziej profesjonalny.
    Okazało się po prostu że porzedni Pan wolał brac jazdy doszkalające bo auto było wlasnością jego, a nie szkoły i jakoś nie dażył zaufaniem ludzi poczatkujących. Bardziej martwił się o auto niż kursanta. Swoją drogą nawet raz nie wypuścił mnie poza plac manewrowy (3 jazdy). A ile można jezdzić na półsprzęgle po łuku.
    Niektórzy po prostu powinni zmienić zawód, to że ktoś zrobił kurs na instruktora nie oznacza, że się jednak na niego nadaje niestety.
    A.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    dolnośląskie

święta prawda anulek75
    Ja mam legitymycja instruktora, tylko że szkoły wolą facetów zatrudniać, mimo że mają prawo jazdy zaledwie od 3-5 lat, i z tego co widzę to nawet nie potrafią wjechać tyłem na parking między 2 samochody, a to już dla mnie porażka.

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Moje miłe Panie więcej optymizmu. Prawda jest taka, że sam mam koleżanki, które są instruktorkami i doskonale sobie radzą. Zgadzam sie, że do tego zawodu trzeba mieć predyspozycje i na pewno je macie. Nie potrzebujecie udowaniać, że potraficie przenosić ciężkie worki, bo to nie jest Wam potrzebne. Na pewno na swojej drodze znajdziecie kogoś kto doceni Wasze zaangażowanie, pasje i profesjonalizm. Nie wolno sie poddawać. Pozdrawiam.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia