Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Temat: OPOLE

Od dawna na forum
    Mieszka w
    dolnośląskie

ywet
    nie dziękuję, bo zapeszę
    Zdacie, wierze w Was dziewczyny

Pozdrawiam.

Nowy użytkownik

Ponieważ jestem nowy na tym forum to na wstępie witam wszystkich.
    Zamierzam rozpocząć kurs w NOT Opole, znajomy mówił, że jest tam spoko i potrafią nauczyć. Jeśli ktoś z Was robił tam kurs to proszę o Wasze opinie na ten temat.
    Pozdrawiam.

Nowy użytkownik

witam serdecznie wszystkich przyszlych i obecnych instruktorów nauki jazdy.

posiadam aktualne testy na instruktora nauki jazy kategorii "B" w Opolu. Testy są aktualne. Jest ich ponad 30. Czekam na wasze propozycje. kontakt 515 156 351.

Nowy użytkownik

Witam państwa!
    Posiadam aktualne testy egzaminacyjne na instruktora nauki jazdy kat ”B”, Jakie obowiązują na egzaminie w Opolu. Wszelkie informacje: GG: 6219026, e-mail: slawek.stp@wp.pl

Nowy użytkownik

Cytat Napisał wojtek6047
    witam serdecznie wszystkich przyszlych i obecnych instruktorów nauki jazdy.

posiadam aktualne testy na instruktora nauki jazy kategorii "B" w Opolu. Testy są aktualne. Jest ich ponad 30. Czekam na wasze propozycje. kontakt 515 156 351.
    Cytat Napisał ptss
    Witam państwa!
    Posiadam aktualne testy egzaminacyjne na instruktora nauki jazdy kat ”B”, Jakie obowiązują na egzaminie w Opolu. Wszelkie informacje: GG: 6219026, e-mail: slawek.stp@wp.pl
    Witam wszystkich.Mam pytanie czy ktoś zaopatrywal sie u tych ludzi,a jesli tak to jak z aktualnoscią tego materiału? prosze o PW ewentualnie gg 8242473

Nowy użytkownik

witam.Ja juz po egzaminie.Teoria i prezentacja zdane(czyli najwazniejsze) ulałem na praktyce(nerwy).Testy były do przejścia chociaz nie wszystkim podeszły pytania,prezentacja spoko pomagają jak widzą,że się wie jak przeprowadzac wykład.Praktyka to w przypadku egzaminatora u którego ja zdawałem bardzo dokładna znajomość instrukcji egz.niemalże słowo w słowo.Niestety z tej części nie przygotowałem się tak mocno bo priorytetem było dla mnie zdanie teorii,uczylem sie bardzo dlugo do egzaminu i bez wiedzy, dokladnie i ze zrozumieniem przeczytanego kodeksu,220,nie ma co sie wybierac.Teraz tylko przygotować się dokładnie z 217 no i tyle,egz za 2 tyg.w opolu,życzcie szcześcia.

ps.Były 2 grupy zdające w dwóch salach,w sali gdzie ja zdawałem było 12 osób z tego 5 przeszło testy,1 oblała prezentacje z drugiej grupy nie wiem ile osob tam pozdawalo, ale na praktycznym nie bylo widać duzo moze ktos się wypowie co zdawal w 2 grupie w kazdym razie wydaje mi sie ze nie wiecej niz 10 osob łącznie podchodzilo do praktyki(z ok 40),z mojej grupy wszyscy polegli na praktycznym.

3 pytania co zapamietełem

1.typu: Kiedy pojazd może być usuniety z drogi gdy..
    2.z 220:w jakie elementy musi byc wyposazony pojazd
    a)tlumik..
    b)w zaglowki siedzen przednich jesli ma pasy
    c)samoczynne wycieraczki szyby przedniej
    3.znak B25(odpowiedzi nie pamietam bo tutaj mozna wymislic duzo przypadkow)

aha temat prezentacjiodstawowe wymogi i elementy przygtowania pojazdu do jazdy

kumpel miał chyba cos z sygnalizowania podczas zatrzymania i postoju

czas na przygotowanie sie 10min

Cytat Napisał asia_77_r
    Witam. Mam pytanie, czy ktos moze mi podać jakie są wymiary na placyku w Opolu, jezeli chodzi o parkowanie równoległe????Wiem, ze są mniejsze niż normalnie. Może ktoś wie....
    ponawiam pytanie bo 1 osoba oblała na prostopadłym i mowiła,że wąsko jakoś było

Nowy użytkownik

praktyka zdana wczoraj za 2 razem,w bardzo miłej atmosferze.Egzaminowało nas 2 egzaminatorów.Mielismy sie przeegzaminowac nawzajem z drugą osobą,ja plyny a on swiatła nastepnie kolejno łuk i prostopałe przodem(robić na korektę!!)inaczej bardzo cieżko.Wszystko poszło płynnie i elegancko.Legitymacja za 2 tygodnie::P ale sie ciesze

ps.jakby ktos mial jeszcze jakies pytania to prosze pytac postaram sie odpowiedziec[/list]

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    KĘDZIERZYN-KOŹLE

ja zdaje 18 marca - 1 podejscie - moze ktos wie na co mam sie nastawic pod wzgledem metodyki i dydaktyki ??? z gory dzieki za odpowiedzi .
    FLACHA

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    KĘDZIERZYN-KOŹLE

juz nie trzeba egzamin zdany - 1 podejscie testy spoko wyklady tez - duzo pomagaja -plac tez mozna liczyc na pomoc - polecam opole
    FLACHA

Nowy użytkownik

Witajcie jak ktoś szuka dobrego instruktora z Opola to polecam Pana Tomka ze szkoły nauki jazdy Opole Mistrz. Bardzo miły i uprzejmy Pan.

nauka jazdy Opole

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia