Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51
    Nowy użytkownik

Dzięki Wielkie za odpowiedzi, martwię się tym, że jeśli by mi się udało zdać ten egzamin...., to by było ciężko z pracą, bo przecież w mieście jest jeden WORD,także ilu tam jest egzaminatorów?? naprawdę chyba ciężko jest się dostać...., a zrobić uprawnienia na egzaminatora, a pracować np.jako kurier, to troche..., napewno sprawa wymaga długiego zastanowienia. Dzięki

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Zawsze można dojeżdżać do innego miasta z WORD-em. Zakładając, że większość egzaminatorów to już ludzie starsi to rotacja pewnie nastąpi nie długo. Szykują się zmiany w przepisach, które pewnie wymogą zwiększenie zatrudnienia w ośrodkach egzaminowania.

Nowy użytkownik

Dzięki, podbudowałeś mnie...., a ile może być mniej więcej miast z WORD w Polsce?, bo tak sobie pomyślałem,że poprostu można się przeprowadzić do innego miasta, jeśli dostanie się pracę w konkretnym mieście,tylko czy zarobki są tego warte....,ja zmianę rodzinnego miasta mam już za sobą(studia), także to dla mnie nie była by nowość

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Plus minus 49 WORD-ow plus filie, czyli byłe miasta wojewódzkie. Zarobki średnio 2800 pewnie byś wyciągnął.

Nowy użytkownik

, to chyba w tych 49 WORD-ach można znaleść zatrudnienie??jak myślicie...?Naprawdę się nad tym zawodem zastanawiam....,i zamierzam się dużo wcześniej zacząć uczyć, teoria teorią, ale jak wygląda egzamin praktyczny?bo chyba na nim najwięcej potencjalnych egzaminatorów odpada?prawda?

Miłego wieczorku..,

Od dawna na forum

Najciezej jest przejsc teorie...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Teraz napisze Ci prawdę jak masz coś ciekawszego do roboty to lepiej się tym zajmij albo masz znajomości w WORD-zie i wtedy robota pewna. W innym przypadku zrobienie kursu i go zdanie będzie tylko Twoim punktem w życiorysie, którym będziesz mógł się pochwalić.

Nowy użytkownik

Naprawdę??troszkę nie wierze,że tak jest...,napewno są jakieś szanse na pracę bez znajomości,na tyle WORD-ów?już teraz sam nie wiem co myśleć??, "blaszczur" czemu tego wcześniej nie napisałeś....

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Bo dziś dopiero się dowiedziałem, że na moim terenie jest przynajmniej 3 egzaminatorów dla których nie ma roboty. A w skali kraju jest 3 tyś oczekujących na egzamin przyszłych egzaminatorów.

Nowy użytkownik

ale szczerze powiedzmy, nie każdy jest gotów przeprowadzić się do innego miasta, tylko ze względu na pracę,i czy tych trzech egzaminatorów w Twoim rejonie, tak na serio szuka pracy w tym zawodzie, czy tylko w swoim mieście się nie dostali i się poddali, bo to ma znaczenie w takich stwierdzeniach....

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia