Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51
    Nowy użytkownik

Witam, mam jeszcze takie pytanie,bo jeśli mówi się że na kursie na egzaminatora, słabo przygotowują, że pokazują tylko ogólnie na czym polega ten zawód, więc mam pytanie, jak można się jeszcze przygotować do tego egzaminu,wiem że uczyć się w domu, ale co jeszcze można zrobić?czy np. można popracować z instruktorem jazdy,na temat przepisów, kodeksu (bo instruktorzy też znają Kodeks Ruchu Drogowego?),jakich źródeł pomocy można jeszcze poszukać i z nich skorzystać??

Pozdrawiam,

Od dawna na forum

Pewnie ze instruktorzy znaja kodeks drogowy, tylko czy w przypadku egzaminu na egzaminatora to coś daje???? Mozesz czytac rozporzadzenia na temat kontroli ruchu drogowego, kierowania ruchem, szkolenia i egzaminowania, szczegółowych warunków technicznych itd.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał dami
    Mozesz czytac rozporzadzenia na temat kontroli ruchu drogowego, kierowania ruchem, szkolenia i egzaminowania, szczegółowych warunków technicznych itd.
    Czy będąc "Samoukiem" to będzie dobre rozwiązanie??, ja sam mogę jakąś ustawe inaczej zrozumieć niż powinnienem, dlatego wolałbym z kimś popracować przy interpretacji różnych ustaw i przepisów, tylko z kim??chciałbym niby takie korepetycje, tylko czy jest taka możliwość w tym temacie??, poprostu idąc na kurs chciałbym być już przygotowany.....

Od dawna na forum

Po dzisiejszym dniu Ci powiem ze niewazne co wiesz wazne jak cholerne masz szczescie...

Nowy użytkownik

"dami", co to ma znaczyć.......??

Nowy użytkownik

Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zagląda....! Jak teraz wygląda sytuacji na tym polu egzaminow egzaminatorów itd? Czy znacie kobiety egzaminatorów? Uważacie że kobiety mają takie same szanse?? Liczę na oddzew
    Pozdrawiam gorąco!!

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Jak już temat został odświeżony to na pewno ktoś tu zajrzy.
    Co do egzaminów to zdawalność jest bardzo niska.
    Jeśli chodzi o kobiety egzaminatorów, to znam takie i mają takie same szanse jak i mężczyźni.

Nowy użytkownik

Rozumiem, czytałam inne fora na których ludzie piszą tylko i wyłącznie, że to bezsensu, wyrzucanie pieniędzy za kurs w błoto...Natomiast ja uważam, że chyba wszystko jest dla ludzi i jak ktoś czegoś bardzo chce....no nie wiem może jeszcze jestem młoda i naiwna

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

U Nas w WORD też jest Pani egzaminator i to dość młoda
    A co do egzaminatorów to obiło mi się o uszy, że już weszła w życie (niestety) deregulacja zawodu Instruktora i Egzaminatora, tak?

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Tak. Masz rację. Ustawa deregulacyjna już działa .

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia