Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Nowy użytkownik

jak wy to robicie

Witam , dzis mam egzamin w Opolu juz 8 raz, masakra.
    Mam już dość tego jeżdzenia w to miejsce. Czy ktos moze dac jakieś rady na co uważać itp

Za 2 razem bylem najblizej zdania prawojazdy bo praktycznie bylem juz przy osrodku. po 5 razie wsiadajac do samochodu w ktorym mam zdawacegzamin, zastanawiam sie za kazdym razemczy egzaminator z ktorym z którym bede jechał juz mysli o tym zeby mnie oblac, czepiaja sie takich szczegolow... mam dosc. ;[

Banned

uważać należny na WSZYSTKO

Egzaminator jest od tego, żeby szukać byle gówna do udupienia egzaminowanego, a nie sprawdzać jego umiejętności.

Napisz na czym cie oblewali to pewnie się okaże co robisz źle

Od dawna na forum

Cytat Napisał rwiezel
    Egzaminator jest od tego, żeby szukać byle gówna do udupienia egzaminowanego, a nie sprawdzać jego umiejętności.
    A to nie to samo?

Banned

Cytat Napisał cman
    Cytat Napisał rwiezel
    A to nie to samo?
    No to wyobraź sobie coś takiego... Jesteś dobrym powiedzmy gitarzystą. Masz swój styl, grasz świetnie itd itd. Przychodzisz do mnie na przesłuchanie i w jego trakcie mylisz jeden dźwięk. Ja ci z góry dziękuję i wskazuje drzwi...

Popytajcie ojców, znajomych jak się zdawało na prawo jazdy przynajmniej te 10 lat temu i wcześniej.

Aha i żeby nie było. Nie mam na myśli osób które wjeżdżają na zakazy, na nakazach jeżdżą w przeciwnym kierunku itp. Chodzi mi o dobrych 'młodych kierowców', którzy są oblewani za 'byle gówna'

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Niestety u nas nadal obowiązuje zasada, że zdanie egzaminu i jazda to dwie rózne sprawy. Może najwyższy czas, aby ktos racjonalnie spojrzał na przepisy i sposoby egzaminowania a nie pozwalał nabijac kieszni dealerom aut i WORD-om

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    mazowieckie

nie chcaiałbym się bardzo wymądżać, ale jeśli uważasz, że wszystko robisz dobrze to możesz się odwołać od decyzji egzaminatora, przejrzeć nagranie z egzaminu, albo na następny przyjść z instruktorem prowadzącym tylko wcześniej zgłoś ten zamiar bo go nie wpuszczą, a w ostateczności zmienić WORD,
    w końcu Ci się uda, napewno jeszcze nie jesteś rekordzistą

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia