Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

Egzamin prawo jazdy a kurs

Jest to mój pierwszy post dlatego też witam Wszystkich serdecznie, mam nadzieję, że uda znaleźć mi się odpowiedź na zagadnienie które mnie nurtuje.

Mianowicie, kilka lat temu zdawałem egzamin na prawo jazdy i go nie zdałem. Odbywało się to jeszcze na starych zasadach tzn. stary kurs i stara wersja egzaminu. Po tym niepowodzeniu na kilka lat wyjechałem z Polski nie mając szans na kolejne próby. Teraz wróciłem i chciałbym ponownie przystąpić do egzaminu i tu pojawia się moje pytanie. Otóż czy chcąc podejść do egzaminu muszę odbyć cały kurs, czy mogę zapisać się na egzamin na cześć teoretyczną i praktyczną bez odbywania takowego kursu, a jedynie wykupując kilka/kilkanaście godzin jazd u instruktora?

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z forumowiczów zechciał udzielić mi takowej odpowiedzi.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Wszystkie kursy po 1 lipca 1997 lub 1998 (nie pamiętam dokładnie) są ważne i wystarczy tylko zgłosić się do wydziału komunikacji tam gdzie jesteś zameldowany i poprosić o wysłanie tych dokumentów do WODR-du tam gdzie będziesz zdawał.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia