Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 151
    Nowy użytkownik

a jak teraz jest z testami ile pytan?? bo powoli czesc ludzi moi co innego a czesc co innego i jeden wielki bajzel sie robi bo niby kazdy wie lepiej....

Nowy użytkownik

Witam
    Zdawałem dzisiaj w Warszawie test jednokrotnego wyboru, jeżeli chodzi o ilość pytań w testach to

Podstawowy - 20 pytań czas 30 minut - dopuszczalne 2 błędy
    Kategoria B - 7 pytań czas 10 minut - dopuszczalny 1 błąd
    Kategoria A - 7 pytań czas 10 minut - dopuszczalny 1 błąd

Pozdrawiam

Nowy użytkownik

duzo osob zdało? jak konspekty i placyk? mozna prosic jakies materiały do tego egzaminu i przede wszystkim gratulacje

Nowy użytkownik

z jakiej strony moge sciagnac naj nowsza wersje 217

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    wawa

Zdałem dzisiaj , testy spoko , parę pytań z serii co autor miał na myśli , konspekty formalność , zero pytań z treści , interesowali się tylko metodami i zasadami oraz budową konspektu , placyk bez stresu - wiadomości tylko z 217 dotyczące zadań na placu . Ogólnie do przebrnięcia na luzie . podeszło jakieś 80-90 osób , po testach zostało ze 30 i chyba wszyscy zaliczyli resztę . Komisja w porządku .

Nowy użytkownik

gratulacje dla ciebie. masz moze jakies pomocne sugestie zeby to zdac z czego naj lepiej sie uczyc

Nowy użytkownik

Witam wszystkich.Mnie dziś też się zdało na instruktora.Z tego co wiem podchodziło do egzaminu ok. 93-94 osoby, a zdało około 22.Komisja w porządku,choć szef na koniec oblał 2-3 osoby na placu.Gro pytań dotyczyło kategorii B1.Poza tym standard.2 pytania z metodyki,2 z 217,reszta przepisy,i niestety trzeba czytać dokładnie pytania, jak i odpowiedzi.

Nowy użytkownik

zdawało około 90 osób ile zdało całość nie wiem, gdy opuszczałem WORD całość zdało około 10 osób, kilka osób czekało na plac i prezentację na placu ze zdających całość oblała jedna osoba. Egzaminatorzy bardzo sympatyczni.
    Jeżeli chodzi o prezentację, miałem pytania z metod nauczania, przykłady metod, ważne jest to, że są plansze, które można wykorzystać do prezentacji, gdy wszedłem wyjąłem dwie tablicę związane z moim tematem i zacząłem omawianie, miałem pytania dodatkowe o metody następnie dalej omawiałem, następnie miałem pytanie związane z rysunkiem na planszy odpowiedziałem i zdałem.
    Jeżeli chodzi o plac:
    Kategoria B według nowej 217
    1.Losowanie, Zadanie nr 1 omawianie jak należ zrobić, prezentacja tego co omawiam i jak siebie oceniam.
    2. Podobnie jak 1 oczywiście bez losowania, należy podać kryteria zadania, zachowania osoby egzaminowanej świadczące o możliwości stworzenia zagrożenia, zademonstrować zadanie i ocenić.
    3.podobnie zadanie 7
    Kategoria A podobnie jak B tylko losowanie zadania 1+łańcuch +5m, 8 i 7
    Miałem pytanie jakie zadania można jeszcze wykonać na placu: hamowanie we wskazanym miejscu i hamowanie awaryjne, omówienie i demonstracja.
    Jeżeli chodzi o wrażenia, jak stwierdził mój kolega egzamin jest łatwy jeśli znasz odpowiedzi na zadawane pytania w moim przypadku egzamin był łatwy, ale zawdzięczam to temu, że naprawdę solidnie się przygotowałem oraz temu że dużo czytałem wypowiedzi na forum, które ukierunkowały moją naukę.
    Wszystkim forumowiczom bardzo serdecznie dziękuję.

Nowy użytkownik

Jeżeli chodzi o naukę uczyłem się z Prawo o Ruchu Drogowym,
    217 ze zmianami najważniejsza D.U 78 z 2009,
    Uczę jeździć samochodem Bem, Olszańska,
    podręcznik kierowcy B Próchniewicz,
    podręcznik motocyklisty A Próchniewicz,
    warunki techniczne pojazdów D.U 32 poz 262 ze zmianami.
    Strona z dziennikami
    http://isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html

Nowy użytkownik

a co z konspektami jak maj lepiej je ogarnac

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia