Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 151
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Radom

Cytat Napisał psycholegia

No to teraz ja podam jedno z ciekawych pytan jakie ja mialem na ostatnim egzaminie:
    jakiej wielkosci litery mogą być na samochodzie do nauki jazdy??
    potem byly trzy odpowiedzi i lekki szok
    no ale coz wwa wioska cudów heh
    5. Pojazdy wykorzystywane do prowadzenia szkolenia powinny:
    1) spełniać wymagania, o których mowa ust. 1 pkt 3;
    2) być oznaczone nazwą i adresem ośrodka szkolenia kierowców umieszczonymi na zewnątrz pojazdu na jego prawej i lewej stronie — z wyjątkiem motocykli, przyczep i tramwajów; litery i cyfry występujące w napisie powinny mieć wysokość co najmniej 6 cm.
    Nie wiem skąd to ździwienie. Akurat to pytanie należy do łatwych i oczywistych. Tego można się nauczyć...wystarczy do 217 przysiąść.

Pozdrawiam
    kat. B - 13.03.2003
    kat. C - 10.08.2009

Nowy użytkownik

viruspl1 przeczytaj uwaznie w dzienniku ustaw nie ma nic o wielkosci liter jakie moga być na pojeździe tylko o tym na jakiej pow samochodu moze byc umieszczona reklama ośrodka

Od dawna na forum

Cytat Napisał Rozporządzenie
    § 3. 5. Pojazdy wykorzystywane do prowadzenia szkolenia powinny:
    (...)
    2) być oznaczone nazwą i adresem ośrodka szkolenia kierowców umieszczonymi na zewnątrz pojazdu na jego prawej i lewej stronie - z wyjątkiem motocykli, przyczep i tramwajów; litery i cyfry występujące w napisie powinny mieć wysokość co najmniej 6 cm.

Nowy użytkownik

sory mój bład szacun

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Doszkalanie robią na pewno w OSK Autek ul. Konarskiego 1 lub uniejowska 6. Na stronie są telefony. Jeszcze na Górczewskiej/ Prymasa 1000-lecia. Tam też są doszkalania..

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Radom

Cytat Napisał psycholegia
    viruspl1 przeczytaj uwaznie w dzienniku ustaw nie ma nic o wielkosci liter jakie moga być na pojeździe tylko o tym na jakiej pow samochodu moze byc umieszczona reklama ośrodka
    czytamy dokładnie i ze zrozumieniem
    kat. B - 13.03.2003
    kat. C - 10.08.2009

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Egzaminy Warszawa.

Mam pytanie do osób,które skończyły szkolenie na instruktora w innej firmie niż Imola.Ile czasu mieliście do dyspozycji pojazd egzaminacyjny i plac,tak abyście mogli sobie potrenowac i się z nim oswoić.Ja dosłownie zrobiłem toyotą yaris dwie jazdy pasem drogowym i trzy ruszania pod górę.
    Na egzaminie o mały włos bym przez to nie zdał.Cofałem pasem zygzakiem,ale na szczęście pomiedzy liniami.To efekt stresu.Egzaminator wziął mnie na górkę i tam poszło mi idealnie,ale jestem wkurzony na takie szkolenie.Mam zamiar ponownie poprosić ,aby imola umożliwiła mi nieco jazd pojazdem kat C.Nie mam zamiaru ryzykować wpadki z tego powodu,a egzamin na C mam 19 września.Płaci się sporą kasę i powinni zrobić co w ich mocy ,aby ich kursanci zdali.Widziałem na egzaminie,że inne firmy opiekowały się swoimi uczniami jak kwoka pisklętami,a imola porzuca ich na głęboką wodę.

Nowy użytkownik

Ja zdawałem 29.08.2009 we Wrocławiu , zdało około 60% atmosfera bardzo miła gorąco polecam .
    korek141

Nowy użytkownik

ja też sie przyłączam do pytania apropo kursow doszkalajacych a te co podał logit to niestety tam też dzwoniłam w piatek i nie organizują takowych kursów wiec mam do was prośbe moi mili może wiecie gdzie w warszawie organizuje sie kursy doszkalajace dla instruktorow bo w necie ani widu ani słychu.

Pozdrawiam Jolka

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Podaję numer telefonu do właściciela OSK w Warszawie który robi doszkalanie dla instruktorów.

Pan Artur

509 566 200

Proszę powiedzieć że numer jest z forum jakby się pytał skąd go macie. Jest to uzgodnione z tym Panem.

Pozdrawiam

Sebastian

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia