Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
    Nowy użytkownik

Pierwsze instruktor, czy odrazu egzaminator.....?

Witam Wszystkich,

mam dylemat...,otóż za niecały rok kończę studia zaoczne,teraz pracuję jako kurier, ale po studiach chciałbym zacząć szukać czegoś na stałe, i coś mnie pcha właśnie w świat Nauki Jazdy), napewno kilku forumowiczów pamięta jak dociekliwie dopytywałem jak zostać egzaminatorem, z perspektywy czasu zastanawiam się teraz, czy nie lepiej pierwsze pójść na instruktora nauki jazdy, popracować jakiś czas, i później dopiero na egzaminatora??, czy poprostu odrazu iść na kurs egzaminatora?? Poradźcie mi coś, jakby było lepiej?? I dlaczego?

Pozdrawiam

Nowy użytkownik

popierwsze to najpierw sprawdz czy można być egraminatorem nie będąc najpierw instruktorem. Możliwe ze tak właśnie jest, ale sprawdz bo niechciałbym nikogo wprowadzić w błąd!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

super KOLO22 ale gafa. Polecam robienie obydwu kursów jak by nie wyszło z jednym to zawsze zostaje drugie. I tak musisz się nauczyć więc za jednym razem.

Nowy użytkownik

to można robić obydwa kursy jednocześnie??

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

to zależy jak znajdziesz czas bo mogą te 2 kursy z sobą kolidować (jeśli chodzi o odbywanie się zajęć), jeśli nie kolidują to czemu nie.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

jak masz wyzsze, prawo jazdy od 6 lat, niekaralnosc itp to mozesz robic dwa

osobiscie twierdze ze nie bedziesz dobrym egzaminatorem jak nie popracujesz jako instruktor
    ---------------------------> Wyższa Szkoła Jazdy <-------------------------
    ------------------------------> www.wsjazdy.pl <---------------------------

Użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Moim zdaniem powinno być tak że najpierw jesteś kierowcą, potem instruktorem a potem możesz zostać egzaminatorem.
    Ale nasze przepisy niestety dopuszczają bycie egzaminatorem bez żadnej wiedzy jak smakuje praca jako instruktor i na czym ta praca w rzeczywistości polega.
    Pozdrawiam
    Adam Kos

NIE JESTEM JUŻ związany w żaden sposób ze szkołą nauki jazdy BARTEK z Warszawy (byłem jego właścicielem i kierownikiem do końca października 2010 roku).

Nowy użytkownik

A jeszcze tak się zastanawiam, która praca daje więcej satysfakcji? Instruktora czy Egzaminatora??
    Egzaminatora to chyba taka bardziej prestiżowa praca(tak mi się wydaję), a na Instruktora można chyba lepiej zarobić)?prawda?

Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

przepraszam ale pytasz na forum instruktorów czy praca instruktora daje satysfakcje a tak i to wielką. A czy jest lepiej płatna od pracy egzaminatora NIE. Czy praca egzaminatora jest prestiżowa? (zostańmy przy twoim twierdzeniu) jak wszędzie zdarzają się wyjątki.

Nowy użytkownik

"blaszczur", czy mógłbym Cię prosić o szerszą wypowiedź na ten temat?, np. o prestiż?? itd.......

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia