Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Są różne WORD-y gdzie egzaminatorzy są albo poważani albo uważania za wrednych ludzi i nikt u nich nie zdaje lub sobie z tego zawodu robią dobrą zabawę a takich się nie ceni. Jeśli chodzi o pieniądze to egzaminator dostaje ok 3000 zł (za podstawową kategorie B), a instruktor za taką kasę musi się nieźle napocić. Jako instruktor poznajesz nowych ludzi i to przez przez przynajmniej 30 godzin a zdarzają się różne osoby, po zdaniu jak otrzymasz informacje że zdali i dziękują to naprawdę jest satysfakcja.

Nowy użytkownik

No napewno są tacy egzaminatorzy o jakich napisałeś, ale ja mówię o tych uczciwych, i o tych którzy podchodzą do tego zawodu z wielką odpowiedzialnością, a tacy napewno też są....??
    a to co mówisz, że ktoś napiszę że zdał(kursant) do swojego instruktora, to musi być naprawdę satysfakcja, wiedząc np. że uczyło się go od podstaw))

Nowy użytkownik

a więc reasumując...., proponujecie pierwsze Instruktor, a później ewentualnie Egzaminator????

Banned

Czy może ktoś wie jak wyglądają egzaminy na egzaminatora i czy jeśli mam szkołe nauki jazdy to nie ma przeszkód prawnych do tego aby moja żona była egzaminatorem?

Nowy użytkownik

ja najpierw zrobilem kurs na egzaminatora. Niestety zdanie egzaminu jest bardzo trudne, wiec zrobilem kurs na instruktora. Zeby byc egzaminatorem, nie musisz byc najpierw instruktorem.

Jesli masz wlasny osrodek, to Twoja zona nie moze pracowac jako egzaminator.

Od dawna na forum

Ja zacząłem od robienia prawa jazdy kat: B,C,D,E. Później uprawnienia instruktora oraz studia a teraz już tylko został kurs na egzaminatora, na który może się wybiorę

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia