Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nowy użytkownik

WORD-PRZETARG NA AUTA

Witam,panowie wiadomo wam coś otym czy WORDY organizują przetargi przy zmianie aut egzaminacyjnych.Chcę kupić GRANDE PUNTO może coś wiecie.POZDRAWIAM CIERPLIWYCH I WYROZUMIAŁYCH

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wielkopolskie

Re: WORD-PRZETARG NA AUTA

Cytat Napisał pablo19
    Witam,panowie wiadomo wam coś otym czy WORDY organizują przetargi przy zmianie aut egzaminacyjnych.Chcę kupić GRANDE PUNTO może coś wiecie.POZDRAWIAM CIERPLIWYCH I WYROZUMIAŁYCH

Kolego Pablo, o który WORD Ci chodzi, w którym mieście??? Bo Word-ów w Polsce jest dużo.

Nowy użytkownik

przetarg

Interesuje mnie cały kraj,można chyba dojechać wszędzie jak będzie dobra cena.Czyżby POZNAŃ coś organizował.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    mazowieckie

można chyba dojechać wszędzie jak będzie dobra cena.
    rozumiem, że chcesz od WORD odkupić samochód - jeśli tak to w Warszawie zmieniali w 2008 i teraz kilka lat spokoju.

Od dawna na forum

rozumiem, że chcesz od WORD odkupić samochód - jeśli tak to w Warszawie zmieniali w 2008 i teraz kilka lat spokoju.
    W Warszawie jeżdzą Toyoty Yaris a wcześniej były Ople Corsy. Więc jak mają to tylko Corsy a koledze pablo 19 chodzi o Fiata Grande Punto

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Wielkopolska zmieniała grande na renówki m.in Poznań, Kalisz, Konin itd

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Wielkopolskie

Cytat Napisał SPEED30
    Wielkopolska zmieniała grande na renówki m.in Poznań, Kalisz, Konin itd

Owszem zmieniali, ale to już było kawałek czasu temu, także myślę że już pewnie wszystko wyprzedali. Zobacz w Opolu bo w tym tygodniu wygrało tam Renault i pewnie będą coś mieli na handel.

Nowy użytkownik

powiem, tak nie warto się pakować w te samochody... cena wyjściowa ich nie jest dużo niższa od ich wartości rynkowej (czyli od właściciela)...
    Tutaj jeszcze dochodzą ekstremalne warunki w jakich funkcjonują te auta... (jak zobaczyłem spód maski corsy z 2006 roku to się przeraziłem aż, taka była porysowana). Ponad to w pierwszych modelach grande punto (rocznik 2006) lubiła zawodzić elektryka...
    Podsumowując lepiej kupić auto od właściciela, albo nówkę(ostatnio były całkiem atrakcyjne oferty na te samochody)... Taki samochód z WORD-u moim zdaniem może okazać się strzałem w kolano (inwestycją w którą trzeba będzie dużo włożyć od siebie).

A dla porównania podam, że za warszawskie corsy (rocznik 2006) chcieli 18 tys i więcej...

Pozdrawiam...

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia