Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

pyatanie w sprawie instruktora techniki jazdy

Na czym polega egzamin z tego czy ktoś wie coś więcej na ten temat, czyli jak to zdobyć i co trzeba zrobić?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    dolnośląskie

Z tego co czytałam na ten temat ( w nowym kodeksie drogowym z Rzeczypospolitej), to piecze nad tym trzyma Wojewoda, więc w Urzędzie wojewódzkim powinien sie tym ktoś zajmować i coś na ten temat wiedzieć.

Pozdrawiam

http://www.grupaimage.pl/?s=prd&i=informacja&id=6605

o to link na ten temat

Nowy użytkownik

instruktor techniki jazdy

Witam,z tego co wiem to na obecną chwilę jest tak-kto miał już wcześniej te uprawnienia i się tym zajmował to dostał to dalej z automatu a kto chce zostać instruktorem teraz to na razie nic z tego bo nie ma żadnych kursów.Kazali mi dzwonić za jakieś dwa miesiące może coś się wyjaśni.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Ale w ustawie (prawo o ruchu drogowym) nie ma nic o kursie jest tylko zda egzamin, z Katrijn linka wynika ze jakiś certyfikat jest ale tego też nie ma w ustawie.

Nowy użytkownik

wojewoda

Też tak myślałem bo przeglądałem różne strony i wszędzie tylko egzamin,więc dzwonię do WARSZAWY i pytam kiedy jest taki egzamin a oni na to że niema teraz żadnych kursów to i egzaminów też.Coś się tam pozmieniało jakaś nowa ustawa czy cóś,i dopiero ktoś będzie takie kursy organizował.

Banned
    Mieszka w
    Szczecin

zmiana przepisów

Cześć, chodzi o zmianę przepisów jaka nastąpiła pod wpływem UE. Po pierwsze zmiany dotyczą wszystkich wyższych kategorii, dotknęło to już kierowców autobusów a teraz we wrześniu i ciężarowe, nie ma w Polsce na tą chwilę placu manewrowego żebyśmy mogli odbyć taki kurs ale u nas w Zachodniopomorskim już się będzie taki tworzył więc miejmy nadzieję że kurs nie będzie drogi i trudny, pozdrawiam

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia