Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Banned

Yaris Warszawa

Mam pytanie, czy ktoś się orientuje ile jeszcze będą jeździły Yarisy w Warszawie ? Czy po tej subtelnej zmianie z 5-cio biegowych na 6-cio biegowe będą może przez kolejne 3 lata ? I czy opłaca się kupować teraz nowego Yariska z salonu ?

Banned
    Mieszka w
    miedzy wa-wa a sk-ce

kiedy wymienia to zadzwon do WORD-u to sie dowiesz.
    a tak na powaznie to raczej toyota juz w nich nic nie wymysli pierwsza generacje produkowali okolo 6lat, druga jest juz 4lata wiec pewnie za dwa lub trzy bedzie nowy model, tym bardziej iz od tego roku sa po malym face liftingu. pozdro

Banned

Cytat Napisał mrotom
    kiedy wymienia to zadzwon do WORD-u to sie dowiesz.
    a tak na powaznie to raczej toyota juz w nich nic nie wymysli pierwsza generacje produkowali okolo 6lat, druga jest juz 4lata wiec pewnie za dwa lub trzy bedzie nowy model, tym bardziej iz od tego roku sa po malym face liftingu. pozdro
    Zadzwoniłem do WORD-u w Warszawie, nie uzyskałem żadnej konkretnej odpowiedzi Pan z WORD-u twierdził że nie ma pojęcia

Banned

Szkoda że nikt się w temacie nie orientuje

Banned
    Mieszka w
    miedzy wa-wa a sk-ce

sluchaj w wa-wie podpisali umowe na 6-biegowki na 5 lat. jezeli chcesz sie upewnic zadzwon na odlewnicza i popros pana Matuszewskiego

Banned

Cytat Napisał mrotom
    sluchaj w wa-wie podpisali umowe na 6-biegowki na 5 lat. jezeli chcesz sie upewnic zadzwon na odlewnicza i popros pana Matuszewskiego
    Przeżyłem szok, nie myślałem że aż tyle czasu będą te nowe Yariski, zadzwonię na 100% ale dzięki za pomoc Choć z rozmów z instruktorami słyszałem że nowy przetarg będzie za tak +/- 1,5 roku W sumie to można się cieszyć bo przez jakiś dł€ższy czas będzie spokój z samochodami.

Banned

Cytat Napisał mrotom
    Rozmawiałem z WORD-em, co prawda nie z p. Matuszewskim ale zadzwoniłem do sekretariatu gdzie Pani zapytała się chyba samego Pana Dyrektora i odpowiedź jest jasna i jednoznaczna - Toyota Yaris będzie jeszcze do 03.2011, potem przetarg, chyba że w między czasie Toyota wymyśli coś nowego w Yarisie.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia