Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

Salę wykładową i plac manewrowy zapewnia ośrodek z ,którym współpracuję moja firma. Aktualnie są to dwa różne ośrodki. W wyborze ośrodka moi kursanci zazwyczaj sugerują się odległością od miejsca zamieszkania.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

3 letnie z prywatnych rąk.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    kraków

a w ten sposób. Ja myślałem żeby wogóle działac na własną rękę - za czasów zdawania przezemnie było coś takiego Czyli wykłądy we własnym zakresie prowadze ( z salą bym załatwił w szkole w której mama uczy, ) a plac to można na godziny wynajmywać

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

Też tak można Spisujesz umowy najmu i lecisz. Ale jak dla mnie to na początek za głęboka woda. Chce na początku trochę rozkręcić swoja markę przy min kosztach.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    kraków

rozumiem
    ja myślałem zawsze że na własną l ke nie ma szans , ale skoro mówisz że da się od państwa coś wyhaczyć , tojakby dołożyć coś od siebie , może by się auto jakieś udało wyrwać

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    kraków

Cytat Napisał Kristof
    Też tak można Spisujesz umowy najmu i lecisz. Ale jak dla mnie to na początek za głęboka woda. Chce na początku trochę rozkręcić swoja markę przy min kosztach.
    cześć
    możesz napisać od czego zacząć? Wpierw chyba do urzędu pracy ?
    Jak wygląda współraca z ośrodkami szkolenia kierowców? Bo rozumiem ze u nich część teoretyczna? Czyli przychodzi do Ciebie kursant, a Ty go odsyłasz na teorie do osk, a potem wraca do Ciebie na jazdy? Jaki podział $$. Wreszcie jak się na tym wychodzi
    Jakie są "warunki " przyznania dotacji ?

Chyba bardzo chce spróbować

Nowy użytkownik

Byłem dzisiaj w UP i powiedzieli mi że faktycznie mogę dostać dotację na auto do OSK ale będzie to maksymalnie 50% kwoty dofinansowania czyli 9000 zł, nie wiem, nie sprawdzałem jeszcze nigdzie w przepisach czy faktycznie tylko tyle mogę dostać więc pytam jak u was, też tak wam powiedzieli??

Użytkownik Avatar faziasty
    Mieszka w
    Kielce

Cytat Napisał gres
    Jak wygląda współraca z ośrodkami szkolenia kierowców? Bo rozumiem ze u nich część teoretyczna? Czyli przychodzi do Ciebie kursant, a Ty go odsyłasz na teorie do osk, a potem wraca do Ciebie na jazdy? Jaki podział $$. Wreszcie jak się na tym wychodzi
    Z tego co ja wiem to wychodzi się na pewno lepiej niż na firmowym samochodzie. Z tego względu chociażby, że stawka za godzinę (u mnie w mieście) wynosi 20-kilka złotych.
    Twój kursant idzie na kurs odbywa teorie i jeździ z Tobą. Jak szkoła jest duża to i pewnie dostajesz kursantów od szkoły. A co najlepsze, dodatki masz 100% (35-40zł) dla siebie.

A co do dofinansowań to jest to kosmicznie zamotane i podobnież są to pieniądze na wyposażenie firmy, biura itd, ale nie na samochód.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia