Cytat Napisał Ronin 70

Uważam że wykształcenie instruktora ma duże znaczenie, kończyłem kurs z osobami- ( zresztą bardzo ich lubię i cenię za inne cechy )- po naciąganej szkole średniej, które z trudem potrafiły sklecić poprawne gramatycznie zdanie w języku ojczystym, szczerze: skóra mi cierpnie na myśl o poziomie takich wykładów. Powtórzę się: INSTRUKTOR jest NAUCZYCIELEM, musi mieć klasę, doświadczenie i wykształcenie, tymczasem profesja schodzi na psy bo stała się chałturą.
No nie wiem czy tytuł przed nazwiskiem jest gwarancją nieuprawiania chałtury, skoro tak uważasz nikt Ci nie zabrania zatrudnić w swoim ośrodku wyłącznie utytułowanej kadry, do tego pomoc z strony Rządu nie jest potrzebna. Zrobiłeś zaocznie jakąś pedagogikę i podskakujesz a może jednak ukończyłeś
kształcenie kierunkowe - przygotowujące merytorycznie do prowadzenia określonego rodzaju zajęć edukacyjnych, realizowane w ramach kierunku (specjalności) studiów, a także na studiach podyplomowych, w taki sposób, aby absolwent uzyskał wiedzę i umiejętności odpowiednie do nauczania przedmiotu lub prowadzenia zajęć ? Szczerze wątpię.
Pozdrawiam i prosze nosić swój świerzy tytuł troszczke niżej.